Grof poveo 33 igrača u Sloveniju, od toga čak 5 golmana!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.01.2017.
12:17
Izvor: Sportske.net

Kako je i planirano, Zvezdina espedicija tokom prepodneva se uputila u Sloveniju, u Kopar gde će obaviti prvi deo zimskih priprema.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Dva dana posle okupljanja u Beogradu i dan posle promocije četvorice novih igrača, fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde otputovali su u Kopar, gde će se pripremati sve do 23. januara.

Šef stručnog štaba Miodrag Božović odlučio je da na put povede ukupno 33 igrača, od toga petoricu golmana -  Filipa Manojlovića, Nemanju Supića, Damira Kahrimana, Jovana Vićića i Aleksandra Stankovića.

Uz ovaj kvintet čuvara mreže, Zvezdin šef struke poveo je i: Marka Petkovića, Marka Mijailovića, Stefana Miloševića, Mihaila Ristića, Dušana Anđelkovića, Aleksandra Lukovića, Zorana Rendulića, Damjana Letaleka, Marka Poletanovića, Srđana Plavšića, Slavoljuba Srnića, Petra Orlandića, Predraga Sikimića, Uroša Račića, Andriju Lukovića, Stefana Ilića, Vladimira Jovovića, Srđana Vujakliju, Nemanju Milića, Milana Pavkova, Vanju Vučićevića, Luku Ilića, Luku Adžića, Veljka Nikolića, Miloša Stojanovića, Milana Senića i Lazara Romanića.

U odnosu na spisak igrača koji su se okupili na prozivci u ponedeljak, među putnicima nema Miloša Cvetkovića, koji traži novi angažman. Umesto njega tu je Marko Mijailović, plus Milan Pavkov koji je juče pojačao aktuelnog šampiona.

Takođe, primećujete da još uvek nema Mičela Donalda koji će se naknadno priključiti ekipi, baš kao i Gelor Kanga i Džon Ruiz, koji imaju reprezentativnih obaveza.

Sa njima trojicom, ovaj spisak će se proširiti na 36 imena, osim ukoliko neko u međuvremenu ne napusti Marakanu. Takođe, treba podsetiti da se tek očekuju najavljeni dolasci još jednog špica, štopera, a možda i ofanzivnog veznog igrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #48
Wednesday, 11.01.2017
18:42

Kvalitet prosečnog SL-škog tima koji dolazi do pobede uz pomoć sudija.

avatar
no name
Wednesday, 11.01.2017
14:34

Grofe stvarno nisi normalan ovoliko igraca a stopera ni na vidiku.Za ovu zonsku ligu ovoliko igraca pa stvarno mnogo.Ja sam zvezdas i ne citam partizanove postove i mislim da imam pravo na kritiku

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Wednesday, 11.01.2017
14:34

Od muslina video to za golmane:-) Bez ikakve namere da provociram, sta ce vam toliko njih?

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 11.01.2017
14:00

Koliko sudija su poveli?

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 11.01.2017
13:38

Срећно шампиони а ти Грофе мало више форсирају младе играче, а ако не знаш како се то ради питај Лалатовића.