Grof otkrio odakle je dobio ponudu! Biće ih još?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.03.2017.
18:23
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Tek što se slegla prašina oko njegove najavljene ostavke, trener Crvene zvezde još jednom zagonetno progovorio na temu odlaska iz Zvezde.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Ta njegova najava posle 153. večitog derbija nekako je trgla ekipu Crvene zvezde koja je od tog meča zaigrala znatno efikasnije i počela da ređa pobede zahvaljujući kojima i dalje ima velikih šest bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Zato odlazak Miodraga Božovića iz Zvezde više nije tema u medijima, ali ''Informer'' je danas preneo izjavu Zvezdinog stratega koji je posle meča sa Spartakom iz Moskve otkrio da je dobijao ponude iz Rusije, uz očekivanje da će one uskoro ponovo stići na njegovu adresu.

''Imam mnogo prijatelja u Rusiji. U kontaktu sam sa mnogo ljudi iz te zemlje. Imao sam ponudu da idem opet tamo, da budem trener i sigurno ću u bliskoj ili daljoj budućnosti opet dobiti ponudu'', izjavio je Božović i naglasio da su Srbi i Rusi dva slična naroda, kao što su i Zvezda i Spartak slični klubovi.

Popularni ''Grof'' je istakao i šta je ono najupečatljivije što mu je ostalo u sećanju iz perioda dok je radio u Rusiji pre dolaska u Zvezdu.

''To je velika zemlja, a najviše mi je ostala u sećanju daljina, koliko smo morali da putujemo na utakmice. Non-stop smo bili u avionima, a bilo je letova koji su trajali i po 11 sati. Recimo, do Vladivostoka i Habarovska.

To je iskustvo koje čovek ne može nigde drugo na svetu da stekne. Vi za 11 sati možete da stignete od Srbije do Amerike, a zamislite da u okviru jedne zemlje putujete toliko na utakmice'',
objašnjava Božović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 27.03.2017
19:06

Ispovedanjem svojih snova o ponudama pokušava da preokrene sliku kod navijača koji žele njegov odlazak. Utakmice protiv Partizana i Čukaričkog su mu sredile sudije, Vojvodinu i Javor klub dogovorom da zvezda pobedi. Jedino ko ne vidi ovo može da mu ponudi posao.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Tuesday, 28.03.2017
13:44

Hm metalac i vozdovac revijalne utskmice,a cuka i vosa dali 150% sebe ali je i to bilo dzabe,to svako vidi normalan

avatar
Доктор фудбала Гроф
Monday, 27.03.2017
18:32

Руси и Срби увек браћа.