Grof je hteo JOŠ DVA pojačanja - iz Vojvodine!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.03.2017.
10:00
Izvor: Sportske.net

Za jednog se znalo, o drugom se samo spekulisalo, a Božović je dan pred meč sa Vojvodinom potvrdio da je zaista želeo obojicu u Zvezdi.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski događaj dana u Srbiji je današnji derbi 25. kola Superlige, duel Vojvodine i Crvene zvezde od 18 časova na novosadskom ''Karađorđu''.

Jučerašnja konferencija za medije koju je održao trener Zvezde Miodrag Božović izazvala je mnogo pažnje, s obzirom da je popularni ''Grof'' najavio da bi u slučaju poraza u današnjem meču mogao da napusti klupu aktuelnog šampiona.

U senci te izjave ostala je najava same utakmice, a i tu je Božović otkrio još jedan zanimljiv detalj.

Naime, on je novinarima priznao da je zimus želeo da dovede ne samo štopera Bogdana Planića, nego i još jednog igrača Vojvodine.

''Hteo sam da dovedem i Lakićevića i Planića. Vojvodina igra dobar fudbal, u poslednjih 12 utakmica kod kuće dobila je 11. Imaju igrače koji su vrlo interesantni - Malbašić, Meleg, Paločević, Trujić... Nadam se ipak da moja ekipa ima pobednički mentalitet i da ćemo da osvojimo tri boda''
, poručio je Božović.

Inače, Ivan Lakićević ima 23 godine, igra na poziciji desnog beka, gde je po Božovićevoj zamisli trebalo da konkuriše Marku Petkoviću. Ipak, kasnije je Zvezda dovela mladog Brazilca Mateusa Viveirosa...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Wednesday, 08.03.2017
19:31

Ostani grofe iako evo gubimo 2 0 od vose...ali daj sansu deci,necemo titulu pod moranje

avatar
Wednesday, 08.03.2017
15:17

I tata bi sine

avatar
neme
Wednesday, 08.03.2017
13:28

Sali se Grof covek saljivdzija pa to su sve igraci oterani iz neke lige,Zvezde,Partizana pristali da igraju za platicu,opet bolje biti u NS nego u Surdulici ili Ivanjici,para nema ali kao igras u velikom klubu a lep grad.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 08.03.2017
12:37

Ne nadaj se...budi siguran....drzava na celu sa policijom se digla na noge a i surdulican grujic je delegiran tako da ne beri brigu...a naravno u javnosti moras vec da pokazes minimum neizvesnosti