'Grof' i Rnić testiraju crno-bele u Turskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.11.2018.
10:59
Izvor: Sportske.net

Partizan pravi spisak rivala sa kojima će odmeriti snage tokom priprema u Beleku. Potencijalni rivali Krila Sovjetov i Volfsberger.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Veći broj potencijalnih rivala sa kojima bi mogle da se odmere snage bio je jedan od razloga što su crno-beli posle četiri godine odlučili da se vrate u staru bazu tokom zimskog pripremnog perioda.

Ekspedicija FK Partizan boraviće u turskom Beleku u periodu od 25. januara do 8. februara sledeće godine, a napravljen je i provizorni plan odigravanja mečeva i rivala koji bi mogli da izađu na megdan ekipi Bate Mirkovića.

Za sada je ubeleženo pet datuma, kao i imena rivala protiv kojih bi Partizan trebalo da se sastane. Među potencijalnim rivalima nalaze se Krila Sovjetov koja vodi Miodrag Božović, kao i austrijski Volfsberger za koji nastupa Nemanja Rnić.

Prvi kontrolni meč crno-beli bi trebalo da odigraju 28. januara, dok bi "generalka" bila na programu dan pre povratka u Beograd.

28. januar
Partizan - Slovan Liberec (Češka)

31. januar
Partizan - Krakovija (Poljska)

2. februar
Partizan - Mladost Doboj (BiH)

6. februar
Partizan - Krila Sovjetov (Rusija)

7. februar
Partizan - Volfsberger (Austrija)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Friday, 23.11.2018
14:24

Kako Rnic covek napravi pare,neverovatno,gurnuli ga jednu utakmicu sa Vidicem da igra u paru za reprezentaciju I posle toga ajmo Andrleht pa nadalje,ali evo ga jos je tu :) svaka mu cast,I onima koji su ga gurali,nije jedini.