"Grobarima" rampa na zapadnu tribinu "Karađorđa"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.05.2015.
20:51
Izvor: Sportske.net

Derbi susret 26. kola Jelen Superlige koje se igra na novosadskom "Karađorđu" okarakterisan je kao utakmica visokog rizika a organizator je odlučio da navijačima Partizana bude zabranjen ulaz na zapadnu tribinu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Najinteresantnija utakmica 26. kola Jelen Superlige trebalo bi da bude ona koju će Vojvodina i Partizan u nedelju od 19 časova igrati na novosadskom "Karađorđu".

Derbi susret u Novom Sadu proglašen je utakmicom visokog rizika zbog čega je organizator preduzeo posebne mere opreza.

Već od 13 časova za saobraćaj će biti zatvorena ulica Dimitrija Tucovića, dok će neposredno pred utakmicu deo ulice biti zatvorez "prstenom" u koji će moći da uđu samo lica sa kartom za zapadnu tribinu.

Navijačima Partizana neće biti dozvoljeno da uđu na zapadnu tribinu koja je rezervisana isključivo za pristalice domaćeg tima, baš kao i severna tribina na kojoj će biti smešteni najvatreniji navijači Vojvodine.

Pristalice gostujuće ekipe biće smeštene na istočnoj tribini a karte za utakmicu će moći da se kupe na blagajnama koje će biti otvorene na dan odigravanja derbija.

Cene karata za derbi susret 26. kola kreću se od 100 do 500 dinara. Najjeftinije su karte za severnu tribinu (100 rsd), navijači Partizana moraće da izdvoje 400 dinara za ulazak na stadion, dok će karte za zapadnu tribinu koštati 500 dinara.

Utakmica Vojvodina - Partizan na programu je u nedelju, 3. maja, od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke