''Grobari'' već ''promovišu'' nova pojačanja - Ovo su njihove želje

Autor: Darko Mitrović
petak 15.12.2017.
11:06
Izvor: Sportske.net

Dok iščekuju prvi konkretan potez Ivice Ilieva tokom zimske pauze, navijači Partizana ne kriju svoje želje koje igrače bi na proleće želeli da vide u crno-belom dresu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Iako je ekipa Partizana jesenas ostvarila veliki uspeh, plasmanom u šesnaestinu finala Lige Evrope, bile su vidljive slabosti u igri crno-belih, pogotovo u završnici jesenjeg dela sezone, kada su pojedine ključne igrače stigle i povrede.

Imajući u vidu poruku sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva da će ''sve karte baciti na Evropu'', svima je jasno da se u Humskoj može očekivati veoma zanimljiva zima tokom prelaznog roka.

Preneli smo već da se ovih dana spekuliše o eventualnom povratku Antonija Rukavine, ali ni on, poput Mirka Ivanića ili Nemanje Milunovića, koji se pominju kao potencijalna Zvezdina pojačanja, nije opcija za ''evropsko proleće'', jer je već igrao za Viljareal u Ligi Evrope.

Ali, kada su u pitanju pojačanja, nema sumnje da će ove zime u Humskoj razmišljati ne samo o predstojećem dvomeču sa Viktorijom Plzenj, već i o domaćoj trci sa Zvezdom za odbranu oba osvojena trofeja iz prošle sezone, kao i o stvaranju koncepcije tima za leto i naredne evropske kvalifikcije.

Za sada Iliev ne otkriva karte, izuzev što je nedavno pomenuo Radosava Petrovića kao veliku želju u predstojećem prelaznom roku. Njegovo angažovanje imalo bi veliki značaj i zbog toga što Everton Luiz neće moči da zbog kartona nastupi protiv Viktorije u šesnaestini finala LE.

A dok u Humskoj ne povuku konkretne poteze, navijači svakodnevno iznose svoje želje, a utisak je da im je u ovom trenutku jedna od najvećih - angažovanje napadača Kairata Žerara Gohua, fudbalera iz Obale Slonovače.

Ovaj momak se i letos dovodio u vezu sa Partizanom, ali do transfera nije došlo, a sjajnim partijama u Kazahstanu je dodatno skrenup pažnju na sebe.

Na 32 odigrane prvenstvene utakmice u dresu Kairata, postigao je 24 gola i prvi je strelac tamošnjeg šampionata, pa i ne čudi što mu navijači Partizana već žele dobrodošlicu u Humsku, postavljajući video klipove sa njegovim golovima.
-
YouTube/FK Partizan UnofficialChannel


Naravno, dobrodošlica je spremna i za RaćuPetrovića...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 15.12.2017
14:57

Subotić,Petrović,Sulejmani i Gohu.I neki desni bek mlađi od Vulićevića.

avatar
DR DRE
Friday, 15.12.2017
15:43

Koliko je Neven realan? :-D

avatar
PLANETA MILAN
Friday, 15.12.2017
23:02

Znam da nije, karijera mu je u ozbiljnom padu (da ne kazem i sunovratu), ali, i dalje mislim da je nedostizan. Iliev o takvim igracima ni ne razmislja.

avatar
Friday, 15.12.2017
17:07

a znam al treba pokušati nije on više onaj igrač što je igrao finale LŠ pa da ga možemo samo sanjati.

avatar
Milorad
Friday, 15.12.2017
13:01

Jedan napadac,dva ofanzivna kreatora na sredini i dva opasno brza beka... stoperi su isto problem. Uz sve ovo sadrzati stojkovica,evertonatosica i jankovica. Ja bi prodao pod hitno jevtovica i tawambu. Tawamba je dostigao vrhunac on ne moze vise od ovoga....aj dovesti to gohua i jos jednog posto treba prodati tavambu.

avatar
DR DRE
Friday, 15.12.2017
12:43

JEDAN JE PETROVIC RACA

avatar
DR DRE
Friday, 15.12.2017
12:19
avatar
DR DRE
Friday, 15.12.2017
12:17

Stojkovic (Popovic)- Gajic ili mozda i strani igrac, Milenkovic (Ostojic), Mitrovic/Ostojic, Antonov (Munir)- Tosic (Jankovic), Petrovic, Everton (Zdjelar), Sulejmani (Pantic)- Pantic/Suma- Gou (Jovanovic, ozegovic). Nazalost, mislim da ni Stojkovic ni Everton nece ostati, trebali bismo odmah da predjemo na te u zagradi. Ostace samo Tosic i -desetkice-, eventualno jedan ili dva stopera (bolje i ovi koji su tu da ostanu nego Zarka Markovica da dovedu, koji ce nam krasni), mislim na prvi tim...

avatar
gmarkovic
Friday, 15.12.2017
12:55

Hahaha...Gajic? Milenkovic? Samo cu se nasmejati...

avatar
DR DRE
Friday, 15.12.2017
14:45
avatar
RG VILI
Friday, 15.12.2017
13:40

Kog ti Milenkovica pominjes? Mislim ovaj pre Ostojica?