''Grobari'', to ste želeli da čujete - dve sjajne vesti za Partizan u jednom danu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.12.2019.
17:21
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Veliki posao za sledeću sezonu je već sada praktično završen!

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Izgleda da dileme neće biti - Umar sadik i Sejduba Suma ostaće u Partizanu ne samo tokom proleća, nego i naredne sezone!

Ovo je u razgovoru sa novinarima danas potvrdio trener Partizana Savo Milošević.

''Sadik ostaje u Partizanu i od juna i Suma ostaje u Partizanu i do juna i od juna'', otkrio je Milošević, a prenosi ''Telegraf''.

Podsetimo, Sumin aktuelni ugovor sa Partizanom ističe u junu, a Sadik je letos došao na jednogodišnju pozajmicu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Klub iz Humske je Sadikovu pozajmicu letos platio 100.000 evra, a ukoliko na kraju sezone bude želeo da otkupi Sadikov ugovor, moraće da izdvoji još 1.6 miliona evra.

Šef struke Partizana je potom objasnio kako sada stoje stvari i u vezi Sadika, i u vezi Sume.

''Što se tiče Sadika apsolutno nema potrebe da se bilo šta radi. U našim rukama je opcija za tri godine posle juna i mi ćemo tu opciju iskoristiti, tako da ne zavisi od Rome nego od nas.

A što se tiče Sume, razgovarao sam jednom i sa njim i sa ljudima iz kluba, složili smo se oko svega i apsolutno će narednih dana i direktor i predsednik razgovarati sa Sumom.

Što se njega tiče, on je lično rekao da nema ništa protiv toga da ostane i mislim da neće biti problema oko novog ugovora'', rekao je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 03.12.2019
21:26

Za vrijeme svakog ptrelaznog roka i dok on traje, mediji su preplavljeni bombasticnim naslovima , na koje se ja nebi LOZIO dok se nesto stvarno ne dogodi, obicno su to price koje navijaci zele da cuju...

avatar
zlogi
Tuesday, 03.12.2019
20:10

Bilo kakva vest mi nije sjajna nakon katastrofe u Evrokupu. Za Sumu mi je drago, napokon je poceo igrati kako se od starta od njega ocekivalo. Treba ga zadrzati sto duze. Sadik, daleko mu lepa kuca. Lik je, izvinite na recniku, budala. Sta god dobro uradi, a ima dosta, usere svojim reakcijama u napadu. Posto smo izgubili sve sanse za evropsko prolece, sta ce nam Sadik u nasoj ping-pong ligi??? Siguran sam da pokrivamo ako ne celokupna primanja barem pola. Suvisan igrac :/

avatar
Mitita
Tuesday, 03.12.2019
21:54

Po meni kao i Rikardo. Unisti 90% sansi.
Sadik jer je smotan ko sajla, Rikardo jer je alav.
Cinjenica je da je dao najvise golova za Partizan ove sezone, ali je mogao dati jos 60 da je iole spretniji.
Momak treba da nabije jos 40 misica, kako mu ruke i noge nebi bezale od tela konstantno.

avatar
deki trbic
Wednesday, 04.12.2019
01:26

Spremanje ekipe za sledecu evropsku sezonu, bolje sada uigrati tim nego da se prodaju...ne sme niko da se proda..saml ojacavanje tima.

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 03.12.2019
19:23

Stvarno jesu sjajne vesti...

avatar
REVØLT
Tuesday, 03.12.2019
18:50

Sumadik Sadikuma.