"Grobari", stiglo još jedno obaveštenje iz Humske

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.11.2017.
19:31
Izvor: Sportske.net

Manje od 24 časa ostalo je do početka utakmice Partizan - Skenderbeg, a na zvaničnom sajtu šampiona Srbije postavljeno je još jedno obaveštenje za navijače.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Veliki je posao uradio fudbalski klub Partizan u pripremi meča sa Skenderbegom kako bi sve proteklo u najboljem redu i kako UEFA ne bi imala razloga da izriče nove sankcije.

Prethodnih dana govorilo se o tome šta je sve urađeno na stadionu i kako bi navijači trebalo da se ponašaju, a manje od 24 časa pre početka meča Partizan je postavio još jedno obaveštenje za zvaničnom klupskom sajtu.

Radi se o informaciji koja se tiče ulaznica za sutrašnji meč sa Skenderbegom, odnosno o vremenu u kojem će se preostale ulaznice prodavati i mestu gde će moći da budu kupljene.

Karte će sutra moći da se kupe samo na blagajnama koje se nalaze na stadionu Partizana i to do 18 časova, dakle sat vremena pre početka utakmice.

Partizan je pozvao navijače da na stadion dođu na vreme i da kod kuće ostave sve tvrde predmete poput sitnog novca i upaljača jer će isti biti oduzimani prilikom pretresa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke