''Grobari'', šta kažete, kakva dva pojačanja je ''Bambi'' Tošić ubedio da dođu u Partizan?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.09.2019.
15:25
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Mogao bi da se oproba i kao sportski direktor jednog dana, po završetku igračke karijere?

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Iskusni vezista Partizana Zoran Tošić ove sezone igra sve bolje, proteklog vikenda je postigao vodeći gol u pobedi nad Proleterom u Novom Sadu (3:0), a što je najvažnije trener Milošević ima puno poverenje u njega i popularni ''Bambi'' mu uzvraća na najbolji način na terenu.

Ali, ovog leta se Tošić dokazao i tokom prelaznog roka, značajnom ulogom u dovođenju svog bivšeg saigrača Bibrasa Natha, ali i Lazara Markovića.

Natho je već počeo da oduševljava navijače Partizana, koji se nadaju da će iskusni Izraelac tako nastaviti do kraja sezone.

''Od prvog dana sam to govorio - igrač kakav je retko viđan u Srbiji. Svaki njegov potez je inteligentan, zna se gde lopta treba da završi. Vide se ideja i fudbalsko znanje. Tek će da bude od koristi'', uverava Tošić u izjavi za ''Žurnal''.

Kada je u pitanju Lazar Marković, on se već na povratničkom debiju u Partizan predstavio pogotkom za konačnih 3:0 u subotnjoj utakmici.

''Dokazan igrač, bio mu je potreban samo kontinuitet. Drago mi je, duže vreme sam ga ubeđivao da se vrati u Partizan - na velika vrata. Bio sam uveren da će otpočetka da pokazuje kvalitet. Biće Lazar još bolji'', optimista je Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Obican gradjanin
Tuesday, 17.09.2019
00:50

Ništa, onda zokija za sportskog direktora, kad odluči da okači kopacke o klin. Generalno Natko je sjajno pojačanje, za naše prostore i previše dobar, a za Lazara ćemo videti...

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 16.09.2019
19:47

Moze, samo ne u Partizanu

avatar
ŠDanilo
Monday, 16.09.2019
17:06

Dal se sećaš Jojića? Ubedi i njega ako se već pitaš nešto.

avatar
REVØLT
Tuesday, 17.09.2019
01:04

Ne treba njega nego upravu. Neka onda ubedi i Sulejmanija. I (opet) upravu, naravno:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 16.09.2019
16:54

Natko je i nedovoljno spreman Ćavi za siromašne, a Marković jedan od najbržih igrača na svetu i ako mu Partizan vrati sklad tehnike i brzine biće takođe ogromno pojačanje. Ukoliko navijači žele još jači Partizan moraju podržati igrače i stručni štab da prezime u Evropi i dođu do liderske pozicije na tabeli, a onda ni Rajković, ni Prijović neće biti daleko, a to je ono što nam treba u ovom trenutku.