''Grobari'' šokirani igrom Partizana, poražavajuće brojke! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 14.04.2018.
19:20
Izvor: Sportske.net

Očekivano, lavina kritika na račun trenera Đukića i njegovih igrača.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena 157. večitog derbija, Crvena zvezda protiv Partizana vodi 2:0, golovima Radonjića u 18. i Pešića u 21. minutu.

Partizan gotovo da nije ni pripretio Borjanu, koji je zaista mogao da uradi ono o čemu je pričao pre derbija - da ''razvuče suncobran i ležaljku'' ispred svog gola.

Jasno, navijači crno-belih su veoma neprijatno iznenađeniigrom svojih ljubimaca koju ocenjuju kao kukavičku.
---
- - - - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 14.04.2018
20:27

Gde je Vuličević? Kod prvog gola kasno je povukao ručnu, a kod drugog se negde zagubio.

avatar
Goran Gogi Vidanovic
Saturday, 14.04.2018
20:14

Opet isto.Dva zadnja vezna i zadnji igraci gadjaju Tavambu.Pa jel to igra?Aman bre vise.Prvo poluvreme najgore u istoriju a ovaj nista ne menja.Da li on gleda utakmicu?Navijaci katastrofa i trba da im se zabrani ulazak na stadion.Ali druavi to odgovara pa od toga nema nista.Ej ovaj na poluvremenu nista ne menja ko da smo igrali maestralno.Sta je ovo?Idite iz Partizana ko Boga vas molimo iskreno navijaci.Ovo nije igra,totalno lose spremljena utakmica od strane naseg takozvanog trenera.

avatar
Lazar Zdravkovic
Saturday, 14.04.2018
19:47

Haha veliki Grobari od po 100 kg koji loptu neznaju sutnuti vi trazite igru,a ni nezelite da podrzite Partizan.Partizan se voli i kad gubi i kad vodi.

avatar
Zoran Vukic
Saturday, 14.04.2018
19:38

dukicu takticki 0 bez desnog pravog krila tebe bombas samo podrzav uprva za taktiku se javi marku godinu dana nemas igru stabilnu nego toplo-hladno

avatar
djordja
Saturday, 14.04.2018
19:30

Ovo je remek djelo velikog Đuke i vrijednost koju mi smrtnici ne razumjemo...čestitam majstoru na evropskom izdanju Partizana..

avatar
petar000
Saturday, 14.04.2018
19:37

Sad ce cika Pantic da nam objasni kako smo mi u stvari briljirali na ovoj utakmici, i kako za ovakvu ocajnu sezonu sto se igre tice nije kriv Djukic. Eno pobedio pet utakmica protiv ovih koji ispadaju iz lige i sve mu je oprosteno. Znaci, jednu da smo odigrali kako treba od pedesetak utakmica ove godine ja bih bio zadovoljan, ukljucujuci tu i pripremne utakmice. Nije ni najmanje bitno protiv koga igramo, mi smo losi, pa losi. E sad je problem sto nam danas to nece proci. Nakantace nas ovi sa minimum cetiri razlike i nadam se da je to cao velikom treneru. Na zalost sa pet meseci zakasnjenja, ali bolj ikad, nego nikad.

avatar
Raky_b
Saturday, 14.04.2018
20:30

Jeste, a stavje trebalo da radi!?nSumu mozda da ubaci???nOn je kriv samo sto je prihvatio posao....a za sve ostalo, Ivica bombas