''Grobari'' se uzalud nadaju, OPET ništa od njegovog povratka u Partizan?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.05.2019.
17:38
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Izgleda da će Savo Milošević morati da traži pojačanje na nekom drugom mestu.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti


Iskusni levi bek je slobodan u izboru nove sredine, a s obzirom na zimsko interesovanje Partizana, odmah su počele i spekulacije da bi Obradović ovog leta konačno mogao da se vrati u Humsku.

Ali, nove informacije tokom popodneva govore da od toga opet neće biti ništa.

''Telegraf'' je preneo svoja saznanja da Obradović u ovom trenutku ima neke druge planove i prioritet mu je da pronađe neki novi angažman u inostranstvu, pošto ponude na njegovu adresu navodno već stižu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije će u julu napuniti 31 godinu, a za Anderleht je ove sezone upisao samo 10 nastupa, uz jednu asistenciju.

Član ekipe iz Brisela bio je od leta 2015. godine, prethodno je u inostranstvu igrao još i za Mehelen i Saragosu. U Partizanu je prošao omladinsku školu, a prvotimac crno-belih bio je od 2006. do 2009. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Tuesday, 21.05.2019
13:23

Mi iskreni grobari nismo ni zeleli da se angazuje neciji otpad,svaka cast Obradovicu bio je klasa ali..Ovi specijalci angazovani daUruse Partizan plasiraju razne gluposti samo da pridobiju onaj deo navijaca koji nepamte dugo.

avatar
magister
Monday, 20.05.2019
22:56

Poželjno: Stojković, Kljajić (Stevanović), Vukanić (Popović) (3, višak prodati) - Miletić, Cucin (Akse ntijević - 2 + Radmanovac - višak prodati), Marković, Pavlović, Ostojić, Valijente, Balaž, Bošnjak, Vlalukin - 4 - višak prodati, Šehović, Urošević - 2 + Antonijević - višak prodati - Zdjelar, Pantazis, Smiljanić - 3 - za 1 do 2 pozicije - višak prodati - Đerlek, Pavlović, Milosavljević + 1, ali vrhunski plej - paker - za 1 - 2 pozicije - Tošić, Zakarić, Stevanović, Stanojlović + Tejić - + polušpic Nikolić + Kokir + Zličić iz Voždovca - + 2 rasna špica 1 iskusniji i jedan mlađi;
Od prodaje je moguće obezbediti najviše za Markovića, S. Pavlovića i Gomeša, malo manje za Ivanovića, a manje za ostale koji su višak, ali će biti razlike između Miletića i Šćekića i ostalih. Uz malo više truda mogli bi se ova 4 skuplja igrača prodati i za oko 10m. Ako se ne dobiju takve cene, onda ih ne treba prodavati, onda prodati iskusnije štopere i zadovoljiti se prodajom manje atraktivnih, pa svesti kupovinu na jednog špica, Zličića i jednog mladog pleja. Od ovih što su sada tu bih protiv Zvezde izveo sastav: Stojković - Miletić, Marković, Pavlović, Šehović - Zdjelar, Đerlek, Pavlović - Tošić (Zakarić od 60-og), Nikolić (Ilić od 60-og), Gomeš + Šćekić i Ivanović u zavisnosti od situacije u drugom poluvremenu.

avatar
Seitaridis
Monday, 20.05.2019
18:11

Dal znas sta pises?

avatar
Old_school
Monday, 20.05.2019
17:51

Aman ljudi, pa u nase klubove se vracaju ako sve propadne u inostranstvu. Ili, ako kojim slucajem neki nas tim udje u LS, pa moze koliko toliko da olati. Inace, od ljubavi se ne zivi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 20.05.2019
17:42

Nista od povratka LOL Treba vijati Marka Momcilovica, sad postaje slobodan igrac.