''Grobari'', poslušajte ove molbe!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.10.2017.
18:07
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Čini se da rizik odavno nije bio veći, navijači Partizana biće na velikom ispitu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Bez obzira da li su nečim nezadovoljni u igri Partizana, što su pokazivali u nekim prethodnim mečevima, navijači crno-belih trebalo bi da u četvrtak u Humsku dođu ISKLJUČIVO sa namerom da SPORTSKI PODRŽE svoj klub protiv Skenderbega.

Ponavljamo, SPORTSKI, bez ikakvih političkih konotacija, jer će predstavnici UEFA pomno pratiti svaki detalj i u svoje ''teftere'' beležiti bilo šta što aludira na neke druge teme, osim sportskih, a pogotovo nekakve incidente.

Još jednom ćemo podsetiti da je Partizan pod posebnom prismotrom, zbog ranijih izgreda njegovih navijača i to bi svi koji u četvrtak krenu u Humsku trebalo da imaju u vidu i da se potrude da ni na koji način više ne naškode svom klubu.

Preneli smo ranije danas da je Skenderbeg kažnjen zbog neprimerenih skandiranja tokom meča sa Partizanom, što bi ''Grobarima'' trebalo da bude još jedna opomena da u četvrtak u Humskoj ne smeju da dozvole bilo kakav eksces.

Posle ove informacije, danas se oglasio i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji je još jednom zamolio navijače da na pravi način podrže crno-bele.

''Videli smo danas kako je Skenderbeg kažnjen. Zbog toga molim naše navijače da ne bude nikakvog pogrdnog skandiranja protiv Albanaca, da ne bude ničeg sličnog onom što je bilo u Elbasanu!

Ako se dogodi bilo kakav verbalni incident, Partizan će igrati protiv Jang Bojsa bez publike, a ta utakmica bi mogla da odlučuje o našoj sudbini u Evropi'', poručio je Vazura u izjavi za ''Informer''.

''Grobari, sad se pokažite u najboljem svetlu. Ako tako bude, i slika na terenu biće mnogo lepša...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke