''Grobari'' posle Zemuna pominju i Murinja, Sumu opet kritikuju, ali ne samo njega, ko je danas bio najbolji? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.08.2018.
19:13
Izvor: Sportske.net

Utakmica sa Zemunom pokazala je da je još dosta posla pred novim trenerom Zoranom Mirkovićem.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Možda se i teškim vremenskim uslovima, konkretno velikoj vrućini, može pripisati to što Partizan danas u Zemunu nije bio blizu nivoa igre koji je pokazao u četvrtak u Danskoj, ali i dalje je vidljivo da pojedini igrači ne pružaju obo što se od njih očekuje.

Pre svih Sejduba Suma, kome je trener Mirković ukazao šansu od prvog minuta, ali je on nije iskoristio i zamenjen je već posle prvog poluvremena.

Ipak, i pored određenih slabosti u igri, Partizan danas nije dozvolio novi kiks u Superligi, slavio je u Zemunu sa 1:0, a šta o svemu misle navijači crno-belih može se zaključiti i iz njihovih reakcija na Tviteru.

U prilogu su neke od njih...
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FamilyHangingOut \'11
Sunday, 12.08.2018
19:22

Djerlek treba da ode negde na pozajmicu, mi bez levog beka, centralnog veznog i krila (ako ode ozegovic, onda i spica) ne mozemo bas nikako do titule.

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 13.08.2018
08:43

Đerlek mora da ostane tu gde jeste i koliko mu fizičke mogućnosti dozvoljavaju igra što više.Niko na pozajmici nije postao bolji igrač,a ovakav talenat, mora da radi sa ozbiljnim trenerima i u svom klubu.On ,Lola i Urošević(prijatno iznenadio) bili najbolji.Teško je o tituli razmišljati,kada glavnom rivalu dok ne postigne prvi gol svi pomažu,sudije(puštaju se ofsajd situacije,sviraju izmišljeni penali),protivnici(beže od lopte u svom kaznenom prostoru),a objektivno imaju jači tim,jer koga požele oni i dovedu.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Monday, 13.08.2018
14:14

Nije tacno da niko na pozajmici nije postao bolji igrac, imas milion primera iz stranog fudbala (eto, Suso prvi) da je upravo pozajmica igraca vratila u zivot. I ''Nema'' Miletic je juce bio jedan od boljih, a Smiljanic i nije toliko lose resenje, ja sam odmah znao i napisao da to uopste nije smak sveta iako razumem zasto navijace iritira. Da li je Djerlek juce bio jedan od najboljih, to neka ocene drugi koji pisu.