''Grobari'' posle remija - I poruke podrške, ali i saveti za prelazni rok

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.11.2017.
19:05
Izvor: Sportske.net

Nije lako navijačima Partizana večeras, ali uglavnom imaju razumevanja za svoje ljubimce koji su samo tri dana ranije ostvarili istorijski uspeh u Evropi.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Umor je učinio svoje, ali i kvalitetan protivnik na drugoj strani, pa je Partizan morao da se zadovolji samo jednim osvojenim bodom u 18. kolu protiv Spartaka ŽK (1:1) u Humskoj.

Crvena zvezda je sada odmakla na šest bodova razlike, ali i pored toga, navijači Partizana pružaju podršku svom timu.

Nisu izostali ni saveti upravi koga bi trebalo zadržati u zimskom prelaznom roku.
-
-
- -
- -
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Sunday, 26.11.2017
21:48

Zagrljaj trenera koji nema veze sa trenerskim poslom i najzaslužnijeg igrača za pobedu nad Jang Bojsom.

avatar
trifun
Sunday, 26.11.2017
20:55

E pa Ivice Ilijev ja sam jedan od miševa koji je kritikovao rad trenera Djukića.E pa DJukiću ja sam jedan od polutipova koji te kritikovao i kojem ste zapušili usta plasmanom u nokaut fazu Lige Evrope.Mojoj sreći nije bilo kraja,radovao sam se uspehu Partizana.Sad ću ja Vama da zapušim usta posle remija sa Spartakom.Pitam Djukića kakav je to luksuz,započeti utakmicu protiv Spartaka bez Ožegovića u timu.Kad sam čuo da nije u protokolu nisam mogao poverovati svojim ušima.Objasni mi Djukiću na osnovu čega ti odredjuješ sastav tima,jel gledaš u šolju kad popiješ kafu ili ti neka baba vračara sastavlja tim.U matematici kad se rešava jednačina sa više nepoznatih da bi rezultat bio tačan mora postojati jedna konstantna vrednost. U razmeni mišljenja moraju postojati neki principi ili logika kojom se rukovodimo da bi došli do nekog zajedničkog mišljenja jer večitih pobednika nema,ne može se ući u jednu reku dva puta na istom mestu.Kad sve to znamo objasni mi zašto se Suma čeka toliko jer kad on igra Partizan igra sa 10 igrača protiv 11 protivničkih.Sad mi povuci paralelu izmedju Sume i Ožegovića i reci mi zašto ti je jedno vreme bio rezerva,zašto ga izvodiš svaku utakmicu,bez obzira da li je dao gol ili ne,napravio asistenciju ili iznudio penal.To ne možeš objasniti nikakvom logikom.Šta ti misliš da mi polutipovi kako nas nazivaš ne znamo ništa o fudbalu jer nemamo licencu kao ti.Ti imaš licencu ali veze nemaš o trenerskom poslu.Jedino što imaš više sreće od pameti i da te Ožegović nije spašavao u zadnjim minutama nekih utakmica davno bi bio bivši trener Partizana.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Sunday, 26.11.2017
21:17

I ja sam jedan od tih miseva koji ga kritikuje, imas sira da mi pozajmis? :-D Kazu da je taj za kojeg se raspitujes morao u bolnicu.

avatar
trifun
Monday, 27.11.2017
17:09

Biće Alene ne brini.Samo mi odgovori ako znaš zbog čega je Ožegović u bolnici jer Partizan ne daje nikakvo saopštenje povodom toga.Inače i meni se svidja taj igrač za koga tražiš pravdu.

avatar
Giorgio
Sunday, 26.11.2017
22:20

I posle Partizana 've naci neki angazman da spasava nekog davljenika iz Primere ili neki timcic u Segundi.Samo buraz on I kad je uveo Valjadolid u Primeru imao je 372 000 evrica po sezoni.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Sunday, 26.11.2017
20:33

Za sta bravo, covece...

avatar
Che NS
Sunday, 26.11.2017
20:24

Spartak zasluzio i pobedu. Tehnicki bolji u ovoj utakmici,vise zelje za pobedom.nPartizan neorganizovan.jako slaba pas igra,nekako su mlako delovali...Bod sa ovakvom igrom je velik!!!