''Grobari'' nemaju dilemu ko je najbolji fudbaler Partizana, a šta su sad zamerili sudiji?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.04.2019.
21:17
Izvor: Sportske.net

Uz, naravno, kritike na račun uprave...

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Partizan u ovom pretprazničnom kolu nije uspeo da izbegne za sebe najnepovoljni scenario i pad na peto mesto superligaške tabele.

Crno-beli su poraženi u 160. večitom derbiju sa 2:1, uz ostale rezultate koji im nisu išli na ruku, pa su njihovi navijači razočarani.

Jedini koji je danas zaslužio njihove pohvale je 41-godišnji kapiten Saša Ilić, za koga ističu da je najbolji fudbaler Partizana, a zanimljivo je da je isti igrač dobio pohvale i od strane navijača Crvene zvezde.

Sudiji se ovoga puta zamera isključenje mladog Pavlovića u nadoknadi vremena...
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 26.04.2019
14:12

Sve ti o sudjenju govori to sto Milunovic nije dobio nijedan zuti karton, a Pavlovic je dobio (cak) dva Hahaha A to je samo jedan primer, mozda cak i nije najgori mada najverovatnije jeste:-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 26.04.2019
00:43

Seckanje igre, dva puta nam je prekinuo kontre, nije dopustio prednost u opasnim situacijama, uspostavio je kriterijum sudjenja koji je samo njima odgovarao jer bi oni u suprotnom zavrsili bez nekoliko igraca na terenu i to cak vrlo brzo bez nekih od njih.

avatar
Moemilo
Thursday, 25.04.2019
22:10

A crveni Uroševiću kod zvezdinog penala je greška zbog koje sudija mora da odmori 4 kola..

avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 25.04.2019
22:45

Da li se pitaš koliko je povlačenje bilo jako i da li je Ben pao zato što zaista zbog povlačenja nije mogao da se održi na nogama ili je ostivši da ga Uročević dotiče za dres, Ben pao kao da ga je buldožer povukao. Jbg, i pad je umetnost.

avatar
Moemilo
Friday, 26.04.2019
07:57

Budi bar jednom u životu realan čovek...

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 25.04.2019
23:44

Zasto se nije odrzao na nogama leba ti?vukao ga i po nogama ga zakacio,ostrascenost do bola

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Thursday, 25.04.2019
21:57

Lakat u glavu je SVUDA I UVEK zuti karton,to da li imas zuti ne treba nikog da zanima,a momak je trebao i u proslom derbiju da dobije crveni,klasican ispodprosecan igrac pa frustracije pokazuje na svakom koraku

avatar
petar000
Thursday, 25.04.2019
22:23

Opet lupetas, po starom dobrom obicaju. lakta u glavu nije bilo, a na proslom derbiju prvi zuti nije trebao da dobije. Sto se tice tog povlacenja Boacija tada, danas bi Milunovic po tvom kriterijumu trebao da dobije bar pet zutih kartona, a covek, lagano, ne dobije ni jedan.

avatar
paok
Thursday, 25.04.2019
22:32

Tacno da je to zuti. A sto se onda Milunovicu oprostlo gazenje Rikarda pa je u skoku udario Stojkovica ili Ostojica rukom u glavu. Ja ne kazem da je sudija odlucio utakmicu ali kad vec pominjes onda si mogao i to spomenuti.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 25.04.2019
21:21

Svaka cast Ilicu, ali, Zdjelar je opet bio najbolji pojedinac kod nas. Sigurno je da to nije jedina zamerka na racun sudije, ali, to je onako neki slag na tortu.

avatar
petar000
Thursday, 25.04.2019
22:39

Apsolutno, Zdjelar je jedini igrac u ovoj ekipi koji je na nivou Partizana, ostalo je sve debelo ispod proseka cak. Pantic ajde sto je los vec drugu sezonu u nizu, nego je poceo da igra neki "gej" fudbal. Za dve sezone decko nije spojio pet minuta u kontinuitetu. A Tosic je tek prica za sebe, po meni on je najveci promasaj u prethodnih deset godina. Svaka mu cast na karijeri, ali kako on trenutno izgleda na terenu on je kilometrima od ozbiljnog fudbala. Dva igraca od kojih treba igra da ti zavisi jednu korisnu stvar ne urade za citavu utakmicu, osim sto nekako uspeju da izgube bukvalno svaki duel na utakmici. Da ne koriguju skoro sve na sredini Zdjelar i Scekic, mi bi veceras primili pet komada, lagano. Bekovi su blagi uzas, ne zna se koji je gori. Plus sto ih citav mec kanale Tosic i Pantic. Pre penala se celavi prvi put pojavi gore i onda centrira pravo njima za kontru iz koje posle niza nesrecnih duela primamo gol. Neverovatno kolika kolicina nepreciznih pasova, suteva, od bukvalno cele ekipe. U prvom se isto Urosevic pojavi gore jednom prilikom i umesto da centrira, on po zemlji da njima cistu kontru. Kako je moguce da igrac koji igra za Partizan i kada ima poziciju da centrira iz hiljadu pokusaja ne moze da pogodi sesnaesterac, ja to nikad necu ukapirati. Sramota je da malom da karton, a da njihov Milunovic ne dobije ni jedan posle deset povlacenja sa ledja i startova na d Rikardom. Ne navodim to kao neki alibi, ja sam vec odavno ubedjen da mi nemamo nikakav tim, ali stvarno. Decko za dva faula (ako je drugog i bilo) odmah crveni i to u poslednjem minutu mu ga daje, a ovaj od prvog minuta na svakih deset pravi prekrsaj za zuti i ne dobije ni jedan. Borjan je morao crveni da dobije, ne znam o kakvom on udarcu prica kad ga Rikardo bukvalno moli za loptu. Sa druge strane, mozda je i Urosevic mogao da pocrveni kod penala. Sve u svemu, Partizanu se je ove sezone sve sakupilo na gomili, losi igraci, losa ekipa, po meni, mislim i losi odnosi medju igracima, igraci koji koji su pretplaceni, a nisu ni za Dinamo iz Vranja, ocigledno losa fizicka priprema jer nam je konstantno pola ekipe povredjeno i na sve to jos i iskreno, satiranje od strane sudija ali bukvalno na svakoj utakmici.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 25.04.2019
23:18

I Pantic i Tosic bi bolje igrali kad bismo imali pravu osmicu (centralnog veznog) i pravu devetku, ovako samo oni i jos neki imaju smisla za akciju, svi ostali su prosek ili ispod proseka. Miletic je imao dve odsta velike greske u prvom poluvremenu od kojih mi se stomak prevrnuo jer sam mislio da ce to skupo da nas kosta, ali, ipak srecom nije. Urosevica ne bih previse komentarisao, mozda se cak malo i preteruje sa kritikama na njegov racun, tu su negde on i kosati Miletic. Nije dobio crveni jer je sad takva instrukcija da je penal dovoljna kazna, ranije bi ga sigurno dobio. Kamo lepe srece da su ta dvojica njihovih jedini koji su zasluzili da budu iskljuceni, PK je sve objasnio kao i uvek, ja bih samo dodao da je i stojkovic zasluzio najmanje zuti karton ako nista drugo, a ono zbog ucestalosti prekrsaja.