"Grobari" mu se potajno nadali, završio u Čuki!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.12.2017.
09:54
Izvor: Sportske.net

Moglo se tokom jeseni čuti od navijača Partizana da bi mladi reprezentativac bio dobra solucija za crno-bele, ali je Čukarički bio brži i već dogovorio njegov dolazak.

Epa/John Cowpland
Epa/John Cowpland

Povezane vesti

Sportski direktor fudbalskog kluba Čukarički Vladimir Matijašević potvrdio je da će "Bjankoneri" sa Banovog Brda dobiti veliko pojačanje za prolećni deo sezone.

Trener Nenad Lalatović će na startu priprema za drugi deo sezone na raspolaganju imati i mladog reprezentativca Srbije koji je kod dela navijača Partizana označen kao dobra solucija na pozicijama štopera i desnog beka.

Radi se o pitomcu Partizanove omladinske škole, momku koji nakon godinu i po dana u Kajzerisporu na Banovo Brdo stiže kao slobodan igrač.

"Danas bi trebalo da nam se priključi mladi reprezentativac Miladin Stevanović. Godinu dana je bio u Turskoj, raskinuo je ugovor i dogovorili smo se sa njim", potvrdio je za "Žurnal" Vladimir Matijašević.

Miladin Stevanović može podjednako dobro da odgovori zadacima na poziciji desnog beka i štopera, a bio je deo omladinske selekcije Srbije koja je na Novom Zelandu stigla do titule prvaka sveta.

Sredinom oktobra dogovorio je raskid ugovora sa Kajzerijem u koji je stigao iz Partizana kao slobodan igrač, a Čukarički je bio najbrži i izgleda uspeo da ga ubedi da karijeru nastavi na Banovom Brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
napred Panktizan!
Wednesday, 20.12.2017
02:53

Zeleo ga Partizan u vasim snovima.

avatar
PLANETA MILAN
Tuesday, 19.12.2017
15:51

Ko je njega prizeljkivao? Ne treba nam novo nagomilavanje igraca koji bi u najboljem slucaju bili samo za klupu i rezervu, a za prvi tim ne dolazi u obzir ni pod tackom razno.

avatar
DeXy \'92
Tuesday, 19.12.2017
11:25

E ako,kad smo ga odbacili i treba tamo da prodjemo...