"Grobari" mu se nadaju - Iliev progovorio o Žeraru Gouu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.01.2018.
21:11
Izvor: Sportske.net

Nedeljama unazad navijači Partizana čekaju da Ivica Iliev lansira "bombu" i dovede Žerara Goua u Humsku. Sportski direktor crno-belih konačno otkrio šta će biti po tom pitanju.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan angažovao je u ponedeljak drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku, pošto je sa Spartakom dogovoreno obeštećenje za Đorđa Ivanovića, a igrač je pristao na uslove koje su mu ponudili crno-beli.

Osim Đorđa Ivanovića šampion Srbije bi već sutra trebalo da angažuje i Ukrajinca Jurija Vakulka koji se krajem prethodne nedelje priključio treninzima Partizana.

Vakulko će kao slobodan igrač parafirati četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, a navijači kluba iz Humske nadaju se da bi još jedan igrač koji je slobodan u izboru nove sredine ove zime zadužiti crno-beli dres.

Većina već dobro zna da je bivši napadač Kairata Žerar Gou slobodan igrač ali se niko iz Partizana zvanično nije oglašavao po tom pitanju sve do večeras.

Gostujući u emisiji koju je kladionica "Meridijan" realizovala na You Tube-u sportski direktor Partizana Ivica Iliev konačno je progovorio o mogućnosti da crno-beli angažuju napadača iz Obale Slonovače.

Ono što je Iliev kazao neće se previše svideti "Grobarima", ali sada bar znaju da od dolaska Žerara Goua nema ništa!

"Ne... Izuzetno skup igrač, sa druge strane, ima dosta godina, stariji je od Tavambe", kratko je odgovorio Ivica Iliev na pitanje da li će Partizan angažovati Goua.

Sportski direktor crno-belih dodao je da Vladimir Stojković još uvek nije potpisao novi ugovor ali da se radi na tome i da je želja igrača i kluba da iskusni golman završi karijeru u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Tuesday, 23.01.2018
01:00

Lozio se ivica na njega a sad tek otkrio kolko ima godina .. :D

avatar
NeWave86
Monday, 22.01.2018
22:29

Ne znam sto se ljudi lose oko tog Ghoua.. Kao da je jedini napadac na svetu a pritom niko ga nije ni gledao(da ne racunam skockane promo klipove)... Verovatno bi bilo kao sa Sumom, posle par godina pokusavanja dovedes grob od igraca.

avatar
Vrlo intelektualno
Tuesday, 23.01.2018
09:05

Lik je dao 80 golova za Kairat na 100 utakmica u protekle 3 godine,a te price da ne daje golove u evropi su smesne,on je dao dva gola Skenderbegu,kome smo mi jedva probili golom Tosica,a Gou je jos jedan dao i u gostima,dok nasi napadaci bukvalno nisu ni uspeli da pridju golu u elbasanu ...Suma je nesto potpuno drugo,igrac itekako niskog rasta koji izgleda nije ni spreman za najvece domete,ali ipak ajde da vidimo kako ce proci pripreme,dok Gou je zver koja je snazna i trenira stalno,nije isto africki centarfor i africki organizator igre.

avatar
Black&White
Monday, 22.01.2018
22:28

Ne znam,čini mi se da ovo nije dovoljno dobro za dalje kvalifikacije.

avatar
Salone
Monday, 22.01.2018
22:20

Bomba od 35 godina😂

avatar
Vrlo intelektualno
Tuesday, 23.01.2018
08:54

Na bena mislis?