''Grobari'', može li još bolje navijanje nego protiv Steaue?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.08.2015.
21:38
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Tome se nadaju i fudbaleri Partizana, koji veruju da će, uz maksimalnu borbenost i angažovanje na terenu, kao i uz fenomenalnu podršku sa tribina, u sredu posle 23 sata započeti velika proslava plasmana u Ligu šampiona.

Miroslav Todorović
Miroslav Todorović

Povezane vesti

Sve smo bliži Partizanovoj utakmici godine na evropskoj sceni, utakmici kojom bi već sada tekuća sezona mogla da bude ocenjena veoma uspešnom, pre svega zbog onih 14 miliona evra, koliko bi moglo da se povedom nad BATE Borisovim, slije u crno-belu klupsku kasu.

Trener Partizana Zoran Milinković, kao što je poznato, neće moći da računa na Marka Jevtovića, zbog crvenog kartona u Borisovu, ali sasvim je jasno da će Partizan imati svog ''12. igrača'', koji će sa tribina ulivati dodatnu energiju crno-belima.

Jedan od onih od kojih se najviše očekuje u sredu je iskusni desni bek Miroslav Vulićević, koji se nada da bi podrška ''Grobara'' u sredu mogla da nadmaši čak i onu atmosferu u meču protiv Steaue, u prethodnoj rundi kvalifikacija.

A u izjavi ''Novostima'' je otkrio kako takva atmosfera na terenu utiče na protivnika.

''Nema sumnje, biće vatreno! Ako je moguće da navijanje bude bolje od onog u meču sa Steauom, onda neka bude.

Publika nam je od neprocenjivog značaja ne samo zbog toga što nas gura napred, već i zbog pritiska koji nameće gostima. To sam primetio u očima fudbalera Steaue, verujem da će slično biti i protiv BATE Borisova''
, objašnjava Vulićević.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

grobari

On poručuje da su crno-beli spremni za izazov koji ih očekuje, kao i da se ne zadovoljavaju činjenicom da su već osigurali evropsku jesen.

''Sada kad smo stigli na prag najkvalitetnijeg takmičenja moramo da damo sve od sebe načinimo i taj poslednji korak'', poručuje popularni Vule.

A kada je u pitanju način na koji bi Partizan mogao da se domogne Lige šampiona, Vulićević ne beži ni od one najdramatičnije opcije - penal lutrije!

''Potpisao bih sad odmah da dođe do penala, koliko god traumatično to delovalo. Naravno, pod uslovom da ishod bude povoljan po nas'', dodao je Vulićević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ludikure
Monday, 24.08.2015
22:59

gore kod nas na tribini ce biti u fullu kao i uvek samo vi dole dajte sve od sebe

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 24.08.2015
22:23

Moze, imace pojacanje:-D

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Monday, 24.08.2015
22:19

Napred Partizan... Srce, ruke, glas, ja dajem za tebe... Partizane igraj i pobedi!!!