"Grobari" jedinstveni u oceni, zna se ko je najbolji u Partizanu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 22.08.2019.
23:02
Izvor: Sportske.net

Jedinstvo kada je u pitanju najbolji igrač na ovom meču.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan je večeras upisao pobedu protiv Moldea, jako bitnu ne samo zbog prednosti pred revanš, već i zbog koeficijenta Srbije i Partizana u Evropi.

Završnica je bila impresivna, Partizan je stvorio nekoliko šansi, uglavnom po levoj strani gde je delovao Urošević koga su mnogi proglasili igračem utakmice.

Odlična je bila i rola Vladimira Stojkovića.

Evo nekih tvitova navijača crno-belih, izgledaju zadovoljno, ali i brine ih realizacija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Friday, 23.08.2019
10:07

Moje izvinjenje Uroševiću,koga sam konstantno kritikovao.Natko će nam puno značiti jer će Šćekić i Zdjelar biti bliži Stojkoviću i popunjavati taj veliki nesklad u linijama , a Natko će povezati odbranu i napad i dubinskim preciznim loptama hraniti brze napadače. U modernom fudbalu igra u oba pravca je obavezna i tu nam je bio potreban Zakarić koji je neumorno špartao i ponavljao se od gola do gola, pokrivajući Miletića koji i nije bek po vokaciji.Možda se mojim grobarima neće dopasti,ali meni se sviđa disciplina i pomeranje linija u odbrani koje forsira Milojević i to daje rezultate i inda uz izvanrednog Marina kreću u kontre i ugrožavaju protivnika. Naš veliki minus je klasičan,robustan špic i tu se nešto mora poraditi i bićemo konkurentni Zvezdi.Posle solidnog početka veliko razočaranje Sadik,a za ono sedenje na tribini sa mobilnim,par utakmica bi mi bio van protokola,jer što je duže u klubu on se totalno pogubio.Slab,bukvalno,šut nogom. a za svoju visinu nikakva igra glavom,petlja,petlja i preda loptu protivniku. Voleo bih da se varam,ali teško će od njega Partizan imati vajde.Špic razbijač pod hitno !

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 22.08.2019
23:24

Dovedite Dumbiju o-ba-vez-no! Leonardo je slobodan igrač, takva prilika se ne propušta da se napravi još jači tim. Miletić je u kanalu zato što se Tošić nije vraćao ili nije na vreme već kad stigne Zdjelar izlaskom na bok da anulira višak koji je pravio njihov slobodni levi bek, koga je Tošić trebao da čuva. Zato kad bi Miletić i Vujačić dobijali pomoć Zdjelara ili Šćekića lopta bi išla u sredinu pa su onda imali opet višak jer su Zdjelar i Šćekić morali da se povlače na desno. Zašto Urošević nije u kanalu? Zato što je Stevanović igrao odgovorno, nije dozvoljavao svom igraču da mu iznosi loptu do našeg levog beka, tj. do Uroševića. Tako kako Tošić igra odbranu ne može da se igra protiv ozbiljnih ekipa, on ni ranije ni uvek pokrivao do kraja, ali je večeras i previše dozvolio sebi da cela desna strana i sredina ispaštaju zbog njega.

avatar
Mads87
Friday, 23.08.2019
02:08

A kako bi bilo da dovedete nekog odbrambenog igraca ili mislite da igrate bez odbrane kad ode Pavlovic. I sta ce biti ako se ne daj Boze povredi neki stoper sada dok je i ostojic povredjen? Ocete Leonarda ili Dumbiju na stopera?

avatar
paok
Friday, 23.08.2019
19:07

Pavlovic ide na leto a ako se neko povredi igrace Vujacic.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 23.08.2019
17:27

Znam da ti je neprijatno pri pomisli da se Leonardo vrati u Partizan i meni bi bilo da se Vladimir Stojković vrati u zvezdu, ali Pavlović neće otići ove sezone. Sada sam zaboravio, ali ranije sam pisao koga Partizan treba da dovede: Rajković, Leonardo i Dumbija.

avatar
MJ23
Friday, 23.08.2019
09:11

Izvini Milovane Đoriću, nismo te prepoznali..

avatar
MarkoJuve
Thursday, 22.08.2019
23:14

Čestitam na pobjedi. Nadam se da će oba Srpska tima proći dalje... A još se više nadam da Sadika neću više gledati :-)
Czv

avatar
deki trbic
Friday, 23.08.2019
08:02

Sve ok, samo ja ne bi voleo da zvezda prodje dalje...ali nazalost makar ce igrati LE xD

avatar
MarkoJuve
Friday, 23.08.2019
12:09

I šta, ti si sada ko neki vatreni navijač? Bez jake Zvezde, nema ni jakog Partizana, i obrnuto. Jedina šansa da se digne klupski fudbal na veći nivo jeste što bolji rezultati u Evropi. Možda sam ja zaostao, ali ne mogu da vjerujem da neko može navijati npr. za Turke, da ispane Partizan.

avatar
Tas123
Thursday, 22.08.2019
23:09

Savo je trebao da ubaci natha umesto jednog od z. veznog.
Suma je bio dobar i bas se trudio.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 23.08.2019
08:43

Natko nije spreman, ne može da igra tu poziciju igrač koji nema snage za više od 20 min. Ako Natko bude spreman za pola sata u Moldea biće odlično jer nije trenirao s ekipom već sam.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 25.08.2019
13:25

Zato što igrač sa onakvom fizičkom spremom u kakvoj je trenutno Natko nije mogao da juri na sredini terena gde je bilo mnogo prostora za brze igrače Moldea i da sprečava kontranapade. Kada Natko bude spreman najverovatnije će Zdjelar, on i Suma igrati na sredini terena.

avatar
Tas123
Friday, 23.08.2019
13:54

20 min okej ali umesto Scekica npr.
Zasto izvoditi igraca koji konstantno napada i pravi problem u zadnjoj liniji moldea, dok Scekic igra za njih, i Lutovac da dobija minute sto pre.