''Grobari'' imaju zanimljiva objašnjenja - Kakva je veza između Partizana i ''bezbednosne situacije u Nigeriji''? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.10.2018.
15:10
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana imaju razloga za nezadovoljstvo posle današnje utakmice u Kuli.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana su od danas na ''minus devet'' u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu, ali ne samo to, nego sada na tabeli gledaju u leđa i Radničkom i Čukaričkom.

Ekipa koja želi titulu morala bi da izgleda mnogo bolje na terenu, nego što je to danas bio slučaj sa Partizanom u Kuli, protiv domaćeg Spartaka.


Navijači crno-belih su odmah počeli sa kritikama, od uprave do igrača, a među njihovim reakcijama ima i nekih prilično zanimljivih.
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 22.10.2018
19:28

Neka uče od Prekazija kakp se tuče po golu a ne da kilometar promaše gol

avatar
Osijek 51
Sunday, 21.10.2018
19:59

Problem i nevolja Partizana nije u tome sto vec dvije godine igra najgori fudbal u Srbiji, vec u tome sto je to za Upravu, igrace i vecinu navijaca postalo normalno. Niko nema hrabrosti da zaviri u sustinu problema, to javno kaze i udje u otvorenu borbu sa zlom...

avatar
Old_school
Sunday, 21.10.2018
18:38

Nije to vise ona Kula gde su bodovi bili upisani unapred.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Monday, 22.10.2018
09:27

O cemu pises ti? Dobro se secam kada su nas pobedili dva puta u sezoni, secam se i dva remija tamo koja su zakomplikovala trku za titulu, a jedan je cak i odneo- daleko bi bolje i tacnije bilo da napises da to vise nije ona Kula u kojoj je vidic dva puta nepravilno izveo penal i oba puta dao gol:-))

avatar
magister
Sunday, 21.10.2018
17:28

Zar nismo svi svesni činjenice da Partizan vode ljudi koji su nametnuti od strane Zvezdaša? Ako jesmo, čemu onda čuđenje. Narodna mudrost da *riba* smrdi od glave je evergrin. Dok oni ne odu, Partizanu sreće nema. Ne znači da ćemo odmah procvetati kad odu, ne znam ni da li namerno rade nešto loše, ali jednostavno - tu im nije mesto, došli su na silu i na prevaru, prinudom, tu su da nas drže na distanci. Sve je ovo u suštini neregularno i to znaju i Zvezdaši, ali im nije lako da to priznaju. Treba ovo istrpeti i sačekati, valjda je i ona druga narodna, da *nikom nije gorela do zore*, tačna.

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 22.10.2018
00:21

Iz tvojih reči nazire se mržnja Zvezde.Nezasmejavaj nas,Zvezda nikako nije vama nametnula upravu.Sami ste birali te nesposobnjakoviće i snjima sve veličali.NJih svih jako teško će te se rešiti,a o Zvezdi manje brinite i više je poštujte ona to zasluzuje.

avatar
Pipo Inzagi
Monday, 22.10.2018
09:15

Tačna je ta narodna izreka,vi to najbolje znate....

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Sunday, 21.10.2018
15:36

Da dodam i ja nesto- kad vidim Scekica i one njegove zvezdaske kopacke, momentalno mi se prevrne ovaj moj kilavi stomak.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Sunday, 21.10.2018
15:30

Da, igra nam je kriticna.

avatar
petar000
Sunday, 21.10.2018
15:30

Znaci, isto vec drugu sezonu, sporo, bezidejno mlako, mlitavo, ali nije to ni cudno kad nam igra zavisi od Pantica i Jankovica, dva najkilavija igraca koja sam ja ikada gledao u Partizanu. Sta meni bode oci na ovoj utakmici? Imali smo mozda 20-suteva na gol i centarsuteva, i ne sto ni jedan od njih nije licio na sut profesionalnog fudbalera, nego nije licio ni na sut nekog coveka koji je loptu video samo na televizoru. Sve, sve, ali to je stvarno nedopustivo. Ja sam se od nekog ozbiljnijeg rezultata ove godine odavno oprostio (pisao sam tako i u avgustu), ali to ne znaci da igraci treba da izgledaju losije na terenu od bilo koje ekipe protiv koje igramo. Gledajuci danas igrace u vezi, meni stvarno nije jasno sto smo mi Sumu oterali, umesto da smo ovu sezonu iskoristili da pokusamo da ga vratimo u zivot? Bolje njega da smo vracali nego Pantica koji, ljudi, nije nas igrac i od njega nikakve koristi nemamo. Meni on nije za Partizan i tacka. Pola uakmice on i Jankovic stoje na dva metra jedan od drugog i gledaju se, namanjuju jedan drugom loptom, pokusavaju da smisle neko idealno dodavanje i redovno vrate nazad, ili u noge njima. Pa prijatelji, vi ste tu da radite konkretno nesto sa loptom, da pokusate da probijete, sutnete, promesate malo odbranu, napravite visak napadacu, krilu, beku, a ne da drzite loptu u mestu i pomazete odbranama da se bolje postavljaju. Iskreno, mi po igri nismo za prve tri ekipe u ligi, pa moze da prica ko sta hoce. Ali dobro, kakva uprava, kakvi navijaci, igraci su tu cak i najmanje krivi. Nije njihov problem sto ne znaju bolje, ili sto nema ko da ih nauci kako da izgledaju malo ozbiljnije na terenu. I jos jedna stvar, FK Partizan treba da se odrekne svojih navijaca jer oni ekipu koja svakako nema nikakav ritam jos vise nabijaju u kanal i stavljaju u kontraritam. Najbolje je da dodju i da peva svako za sebe, da nema organizovanog navijanja, jer ovo sto trenutno imamo to svakako nije, ili da se odluce za jednu grupu, a drugima jednostavno zabrane da budu tu. Ovo trenutno je smesno sto se desava. Necu da pisem o tome sta nam fali u ekipi, jer ako pocnem ostao bi samo golman, tako da je bolje da ne otvaram tu temu.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 21.10.2018
22:26

Evo odgovor i ako si skoro ti rekao.dakle ,metlu u ruke pa očistiti upravu,trenera, sve igrače, jer nisu dorasli Partizanu.Može ostati samo golman ,ako nije produžio pasoš i ćelavi Miletić.To je to.

avatar
Monday, 22.10.2018
19:30

Ćelo je okej Zakarić isto Rikardo sebičan a i Janković sto put pomiluje loptu ,ja nisam za neke rotacije sem povreda ,tim nemože dfa se uigr Idemo Partizuan napred

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 22.10.2018
04:37

Retko realan komentar, svaka cast. Nisi samo uzeo da pljujes po Zvezdi, sudijama, Vucicu vec shvatas da ima mnogo problema unutar kluba za koji je odgovorna ‘glava od te ribe’

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 21.10.2018
15:17

ajmooooo breeeeee 1X 3.45 deriiiii :D

avatar
Silent
Sunday, 21.10.2018
15:16

Jos je to dobro kako bi tek bilo da nema poci sudija i fss