Grobari imaju svog heroja, a to sve govori o tome šta misle! (TVITOVI

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 02.11.2017.
21:09
Izvor: Sportske.net

Šta kažu Grobari?

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana zabeležili su prvu pobedu ove jeseni u Ligi Evrope i sada drže sve konce u svojim rukama.

Crno-beli su slavili pogocima Zorana Tošića i Tavambe i sada imaju pet bodova, tri više od Jang bojsa pa će protiv ove ekipe odlučivati o plasmanu u narednu rundu, i to za tri nedelje u Humskoj.

Navijači Partizana su imali razloga za nezadovoljstvo i pored pobede, što potvrđuje da su Vladimira Stojkovića ponovo okarakterisali kao svog heroja.

Pored njega, Grobari su posebno oduševljeni partijom Evertona koji je pohapsio sve na sredini terena, pokazao izuzetnu borbenost i požrtvovanje za svaku loptu.

Ipak, na desetine komentara posvećeni su golmanu Vladimiru Stojkoviću koji je imao nekoliko blistavih i sigurnih intervencija.

Ovo su reakcije navijača Partizana:

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Friday, 03.11.2017
09:20

Everton treba da dobije ulaz ili tribinu, a pre toga treba da dobije ponudu za novi ugovor, po mogucstvu dozivotni! Nazalost, ove stetocine verovatno cekaju da prvo vide da li cemo proci...

avatar
Povratak kralja 59
Friday, 03.11.2017
01:28

Dali smo 2 gola i imali još 4 stopostotne šanse ne znam o kojoj sreći može neko da priča kad oni nijednu šansu nisu imali u poređenju sa ovih naših 6, skoro smo ih skroz neutralisali, a nisu oni uopšte toliko bezopasni kakvim ih je Partizan napravio nakon 180 minuta. Stojković je odbranio ono što golmani obično brane, ali Everton radi ono što malo igrača na svetu može, možda ima jedan Kante i još neko i kraj priče. Ožegović u defanzivi, a Tavamba u napadu kod zadržavanja lopte - veoma bitni, Tošić ih je rešio, a igra sve bolje i bolje, Vulićević je zatvorio kao i uvek pozadi, a Radin imao isto par odličnih startova. Štoperi su dobro odradili posao i za divno čudo Miletić i Jevtović manje-više nisu bili rupe u odbrani, a jedini koji je podbacio je Janković. Ne igramo lepo ali to nećemo dok god budu igrala dva igrača čiji je svaki pas protivnički posed - Miletić i Jevtović. Ne vidim razloga za toliko kritika osim da tvit bude upadljiv.

avatar
Petar Petar
Thursday, 02.11.2017
22:58

Da li od ovih tviterasa ima bar jedan da navija za Partizan. Stojkovic jeste odbranio neke suteve, jesmo i mi ocajni, ali da je pa bas toliko uticao na rezultat i nije. I nije toliko srecno koliko pisu. Mi igramo lose, pa igramo, to je od pocetka sezone, ali ovi veceras nisu bili ni blizu da nas ugroze. Spori smo, nepovezani i bez ikakve kreacije, a pojedini igraci su bas mekani. Prvenstveno Jankovic, koji je opasno poceo da iritira. Veceras je izgubio svaku loptu koja mu je bila u nogama. I ima taj neki stav na terenu koji me mnogo nervira. Tosic jeste dao gol, ali on se krece kao 50 godina da ima, isto i Vule. Sve u svemu jeste lose, ali na neku caku dobijamo utakmice, samo da nas to ne proda kad najvise bude trebalo. Tavamba konstantno nezainteresovan i igra neku svoju utakmicu, u sustini, cela ekipa lose stoji i nedisciplinovano je sve to prilicno.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 02.11.2017
22:21

odbranio sto je i trebalo da brani. nije to ni jedna bila neka ogromna sansa ali ok svaka cast stojketu!

avatar
Bianconeri Belgrado
Thursday, 02.11.2017
22:17

Teskom mukom do srecne pobede moglo 5 0 da bude,sta pricaju ovi placenici.

avatar
Beli1
Thursday, 02.11.2017
22:16

I Everton!!!!!!!