"Grobari" imaju novu himnu?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.04.2019.
12:18
Izvor: Sportske.net

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić tvrdi da je jedan od pokliča postao "himna dela navijača".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prvi čovek JSD i FK Partizan Milorad Vučelić prisustvovao je u nedelju derbi susretu 30. kola Super lige i posvedočio nemilim scenama.

Navijači Partizana izazvali su prekid skandiranjem dobro poznate pesme, a predsednik crno-belih u izjavi "Žurnalu" ističe da osuđuje svaki vid uvreda na nacionalnoj i etničkoj osnovi.

"Nemam nikakvo razumevanje i ne odobravam i osuđujem teške uvrede na nacionalnoj i etničkoj osnovi", kaže Vučelić.

Navijači Partizana "zadaju glavobolje" čelnicima kluba i zbog "šizme" koja je dovela do toga da tri zaraćene frakcije bodre klub na svakoj utakmici.

"Navijanje za Partizan pretvara se u kakofoniju različitih glasova, ne huk podrške onima koji igraju. Tribine postaju poprište nekih drugih igara koje nisu fudbalske", ističe Vučelić.

Predsedniku nisu jasne uvredljive poruke na račun klupskih čelnika i ističe da je deo navijača implementirao novu himnu.

"Vređanje uprave i u sezonama u kojima je Partizan osvajao prvenstva, kao i duplu krunu, najbolje svedoče o tome o čemu je reč. 'Uprava, napolje!' postaje himna dela naših navijača, što je veoma loše i loše utiče pre svega na igrače i igru! Prekid u Novom Sadu najbolje o tome govori", poručuje Vučelić.

Nema sumnje da će pojedinci i grupe posle ovakvih izjava predsednika imati dodatni podstrek u onome što već neko vreme čine, a videćemo kako će se to odražavati na atmosferu u klubu i na same rezultate ekipe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nedeljko Panic
Tuesday, 09.04.2019
15:43

Sve dok si ti sa jos tvoja dva vv i lo...om pocasnim na celu uprave,Partizanu nece krenuti nista bolje, naprotiv bice sve gore.
Ti i tvoji saradnici ste sveani toga, pa se pitam odakle ti tolika hrabrost da vredjas intiligenciju armiju navijaca takvim izjavama.
Znamo mi da nasa razjedinjenost nije dobra za igraca i klub, i pored toga vi ste najvece zlo u svemu tome.
Pogledajte se u oci i idite iz svetinje dok jos ,,mozda" nije kasno.
KRIVI STE I ZAO MORATE OTICI.
UPRAVA NAPOLJE!!!

avatar
dejavu
Tuesday, 09.04.2019
18:25

Sistem sa nicijom svojinom i funkcionerima postoji vise od 70 godina, ali vi "navijaci" i vase frakcije ste novokomponovana tvorevina,sa potpuno rusilackim uticajem na klub,posetu i atmosferu na tribinama.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 09.04.2019
14:35

uprava napolje!

avatar
ddr16
Tuesday, 09.04.2019
12:52

u onim sezonama kad je partizan dominirao na marakani je skoro na svakoj utakmici bilo preko 25 000 ljudi,ne znam kako navijaci partizana mogu da gledaju ovo propadanje kluba iz fotelja. sve dok ih je na utakmicama po 1000,2000 i to jos onako razdeljeni ovi iz uprave ce moci da rade sta hoce i kako hoce.
zvezdu su tad navijaci spasili gasenja,ni partizanu niko drugi nece da pomogne ako oni sami ne probaju. tu ne piju vodu price o pomoci drzave,sponzorima ili slicno,sve dok na stadion ne dodje bar 10,15 hiljada ljudi sa ciljem da partizanu bude bolje,a ne deluje da ce se to desiti skorije