"Grobari" grme, Viktorija promašuje, Stojke čini čuda! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.02.2018.
19:45
Izvor: Sportske.net

Crno-beli i dalje imaju aktivan rezultat u Plzenju. Defanziva nešto slabija nego u prvom meču, napad bezopasan, ali brine to što je Stojković za sada igrač utakmice.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Prvo poluvreme revanš utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Viktorije i Partizana nije proteklo onako kako su navijači srpskog tima priželjkivali.

Partizan gotovo da nije ugrozio gol protivnika ali je zato imao ozbiljnih problema sa defanzivnim zadacima.

Viktorija je tokom prvog poluvremena napravila više prilika nego za svih 90 minuta duela u Beogradu i to je ono što zabrinjava.

Najviše opasnih akcija domaćeg tima išlo je po levoj strani Partizanove odbrane što ukazuje da partija Slobodana Uroševića nije bila na željenom nivou, premda je novajlija u završnici prvog dela dobio nekoliko duela i popravio utisak.

Ono što raduje jeste podatak da je golman Vladimir Stojković sjajnim intervencijama u prvih deset minuta sprečio Viktoriju da povede, ali treba reći i to da su domaći propustili još nekoliko prilika i zbog toga je "nula" na poluvremenu dobra za Partizan.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu beogradski crno-beli imali su u 22. minutu preko Danila Pantića koji je šutirao snažno sa dvadeset metara a golman Viktorije nije uspeo da je iskontroliše. Šteta je bila samo što niko od Pantićevih saigrača nije bio tu da natrči na loptu i sprovede je u mrežu.

Što se tiče atmosfere na "Dosan Areni", fudbaleri Partizana verovatno se osećaju kao da igraju u Humskoj jer "Grobari" od prvog minuta dominiraju i pesmom pružaju sjajnu podršku voljenom timu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Thursday, 22.02.2018
22:38

Samo jednu stvar ne razumem, da ne komentarisem igru i ceo tim jer oduzim, pa mi ne objavljuju (toliko kritika se jednostavno ne moze smestiti u par recenica). Mene zivo interesuje, zasto ovog Sumu ne pustaju da igra? Znaci najbitnija utakmica u novijoj istoriji, on ga zakove na klupu. U BG covek dok je bio na terenu, ubedljivo je najbolji bio, veceras isto kad je usao, nalicili smo malo na tim. Znaci, jednu ne igra, sledecu ga menja na poluvremenu, i pored toga sto nije najgori na terenu, onda ga pusta pet minuta pred kraj. Pa kako oni misle da covek udje u formu i da se navikmne na tim? Tako sto ih gleda na TV-u? S druge strane, Jankovic nezamenljiv po 90 minuta, a covek na svakoj zalutao na teren. Tosic isto. Ja stvarno ne kapiram koja je ideja? Znaci, nije naucio ekipu da istrce najprostiju kontru. Uvek se nadje jedan koji ce je zaustaviti i vratiti loptu nazad. Pa ne moze se Evropa igrati tako kad si vec nepismen za fudbal. Zato Zvezda i bolje izgleda na terenu, jer svaku priliku koriste da idu do gola. Jednostavno je Miloje svestan da nema tu nekog kvaliteta da ti razvlacis protivnike po terenu, nego pustis dvojicu brzih i oni ljudi hvataju kontru kad god stignu. Ja ne razumem ove nase, da li oni stvarno misle da u pozicionoj igri mogu da nadigraju bilo koga. Znaci, ne pricam samo o Evropi, isti je problem i u nasoj ligi. Zato nikog i ne mozemo da pobedimo. Da ne pominjem da imamo najsporiju ekipu na svetu. Znaci, jedan brz igrac nema medju prvih jedanaest. Svi kao noge iz blata da vade, kao plug da vuku za sobom.

avatar
ubipacijentic
Thursday, 22.02.2018
21:55

Goru utakmicu skoro nisam gledao .Bez ideje ,želje, volje bez ikakvog truda .Jankovic očajan Pantic los niko nije bio na nivou.Kasnilo se sa izmenama jednom rečju katastrofa.

avatar
Friday, 23.02.2018
09:01

Pantic los? Sta si ti gledao, prijatelju...

avatar
Friday, 23.02.2018
09:02

Doduse, na kraju utakmice ti verovatno ne bi ovo napisao za njega:-D

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Thursday, 22.02.2018
21:50
avatar
Sladjan Radisavljevic
Thursday, 22.02.2018
22:43

Misliš da bi bolje prošli? Video sam u poslednjem derbiju kako ste bili silni, nego bez brige ide opet derbi koji naravno opet nećete da dobijete.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 22.02.2018
21:33

Dobro je sto cemo da ispadnemo, nismo ni zasluzili da prodjemo! Dobro je i sto smo i do ovde dogurali...

avatar
Che NS
Thursday, 22.02.2018
21:15

Bolje da ispadnemo. Samo se nerviram koliko smo očajni. A naš trener je očigledno zadovoljan i igrom generalno i igrom pojedinaca!!! Napred Plzen!!!

avatar
GYM Monster
Thursday, 22.02.2018
21:11

Djukicu daj ostavku!!! Nemoj da nas brukas vise, sebe si vec obrukao!

avatar
Sladjan Radisavljevic
Thursday, 22.02.2018
21:11

Mi ako odigramo nerešeno možemo da budemo srećni

avatar
Sladjan Radisavljevic
Thursday, 22.02.2018
21:09

Uh al loše igramo

avatar
magister
Thursday, 22.02.2018
21:04

Osim drčnih desetak minuta na početku - uplašeno i skoro besmisleno. Ogromne rupe, čas na levoj čas na desnoj strani, po kojima oni napadaju, bez potrebe da izvedu bilo kakvu majstoriju. Jednostavno - prebace loptu sa strane na stranu i - panika. Mi? Ne možemo ni da probamo kontru. Iz više razloga. Prvo, zato što naši igrači i kad krene više njih napred, obavezno zastanu, zaseku i sačekaju njih da se vrate. Drugo, oni kad izgube loptu, ne biraju način da izazovu prekid, a sudija ih nijednom zbog toga nije opomenuo. Ali ni naši ne protestuju zbog toga, kao da jedva dočekaju. Janković slično kao u Beogradu - igrač manje. Suma, Ožegović, Radin, bilo ko, samo ne on. On je talentoan, ali uplašen i bez imalo pobedničkog mentaliteta. Uvek se povlači, pokušava da iznudi faul ili da zaseče. A kad je imao šansu u šesnaest da nešto napravi, dodavao dvaput kroz šumu nogu i - naravno izgubljena lopta.

avatar
petar000
Thursday, 22.02.2018
22:14

Ne bez pobednickog mentaliteta, nego sisica jednostavno. I po izgledu, i po ponasanju i po nacinu na koji igra fudbal.

avatar
Friday, 23.02.2018
09:03

Dovoljno je da ga cujes kako prica...

avatar
DeXy \'92
Thursday, 22.02.2018
20:58

Umesto da smo krenuli sa 2 spica,jer jurimo rezultat i nemamo sta da izgubimo mi igramo sve kontra...

avatar
World is.... REAL
Thursday, 22.02.2018
20:52

Petar Strajnic kao da igraju protiv Donjeg Srema. Zapeo za nekakve rupe i neravnine na terenu. De sve igraju, ovo je Vembli za njih.

avatar
ubipacijentic
Thursday, 22.02.2018
20:52

Ovim tempom Viktorija može do sutra da igra .Mora to brze agilnije ko da mi branimo rezultat a ne oni.

avatar
pekky3
Thursday, 22.02.2018
20:51

Ni ne čudi me više što se Stojke posle svake akcije/kornera/ prekida krsti i moli bogu! Ja da imam takve saigrače u odbrani ja bi po celom telu istetovirao ocenas i sve druge molitve samo da mi pomogne, jer ove nase odbrane i treceligas bi se stidio!

avatar
Friday, 23.02.2018
09:03
avatar
cole50
Thursday, 22.02.2018
20:50

ETO NAM SJAJNOG TRENERA I TAKTICARA,DA NEMA PANTICA NE BI CENTAR PRESLI,JANKOVIC I TOSIC SU NAJSPORIJA KRILA SRBIJE

avatar
Che NS
Thursday, 22.02.2018
20:50

Janković ponovo očajan...do duše,osim Stojkovića i Pantića,niko se ne trudi...kao da imamo četiri gola prednosti...izgube loptu i umesto da trče za njom,oni stanu...Djukiću,motiviši momke jer sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo u drugom poluvremenu!!!

avatar
Broj1a
Thursday, 22.02.2018
23:03

Izgubili. Pokušavam da se smirim. Ali, nisu svi bili neborbeni, samo su bili dezorijentisani i zaplašeni. Osim Jankovića i Tošića, ovog puta podbacio je Tavamba, ali jesu li Urošević i Pantić pokušali da probiju po levoj strani, kad je njihov bek kampovao kod našeg šesnaesterca? Vule je bio najopasniji s desna iako su tu poziciju pokrivali i Tošić i Janković. Ostali su se borili, Miletić baš, ali je kiksnuo kod prvog gola.

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 22.02.2018
20:45

Posle de hee najjaci golman