''Grobari'' ga željno iščekuju, ali sada stižu pesimističke prognoze!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.01.2018.
21:53
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Utisak je da bi od svih imena koja su se dovodila u vezu sa Partizanom, navijači crno-belih izabrali baš njega kao zimsko pojačanje. Ali...

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Snažni napadač kazahstanskog Kairata već dugo figurira kao potencijalno pojačanje Partizana, a te spekulacije su dodatno pojačane sada kada je okončao saradnju sa pomenutim klubom i kada je slobodan u izboru nove sredine.

Istovremeno, iz Humske je najavljena gotovo sigurna prodaja najboljeg strelca Leandra Tavambe, a mnoge pristalice crno-belih kao idealnu zamenu na toj poziciji vide upravo Žerara Goua, 29-godišnjeg momka iz Obale Slonovače.

Na YouTube možete videti nekoliko klipova posvećenih njegovom očekivanom dolasku u Partizan, u prilogu je jedan od njih, ali sudeći prema najnovijim informacijama koje su večeras objavile ''Novosti'', klub iz Humske će veoma teško do Gouovog potpisa.

Naime, pomenuti list navodi da Gou ne namerava da ide u klub u kojem bi zarađivao manje nego u Kairatu, a to je suma od 800.000 evra po sezoni, što je, priznaćete, za ovdašnje uslove teško prihvatljiva opcija.

Pogotovo što je Partizan letos već izdvojio rekordna sredstva za transfer Sejdube Sume koji još nije pokazao sve ono zbog čega je doveden i od koga se tek na proleće očekuje da zablista punim sjajem.

Još jedan pozamašni transfer bio bi možda i preveliki rizik za crno-bele, mada je sportski direktor Iliev u više navrata naglašavao da je Partizan u prethodnim prelaznim rokovima postavio određene standarde ispod kojih ne bi trebalo da ide u narednom periodu.

Čekamo rasplet...

Video: YouTube/FK PartizanUnofficial Channel

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 05.01.2018
09:07
avatar
magister
Thursday, 04.01.2018
10:47

Čini se da je Partizan u teškom problemu i da se magla ne razilazi. Proteklih desetak godina smo prodali niz vrhunskih talentovanih igrača, za cene koje su bile ispod njihove vrednosti, neko misli zbog nesposobnosti, a ja mislim zbog interesa uprave (onog ispod stola). I to je dostiglo do 120 i više mil evra. A opet smo dužni. Sad - nema nijednog mladog igrača od koga se očekuje da postane zvezda. Što smo mogli, rasprodali smo kao decu, neki otišli džabe, a izostavljen pokušaj da se klub pozicionira kroz evro takmičenja s tim igračima pa da ih se posle proda po znatno višim cenama. Leonardo i Đurđević prodati za manje nego što je nuđeno?! Sad? Hoćemo li prodati Tavambu, a vratiti Đilasa ili dovesti nekog sumnjivog stranca da zvuči obećavajuće, a da bude šarena laža. Dok su uprave ovakve - nema perspektive.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
09:20

Abubekirovo dovodjenje ima odredjenog smisla samo ako mu konacno srede nase papire, prosto je neverovatno kako je ta nasa administracija kilava...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
08:42

Da se ja pitam, samo Everton bi bio stranac:-D Ionako ne preterujemo sa strancima i ne vijamo ih toliko da bismo iskoristili pravo na svu cetvoricu, uvek smo nesto veoma oprezni i suzdrzani po tom pitanju. Naravno, to bi onda znacilo da pucamo od domacih vedeta:-D

avatar
petar000
Thursday, 04.01.2018
01:16

To je previse love za ovog, po meni. I samo jos jedna stvar, Suma ce tek pokazati da li je promasaj, ne znam zasto coveka toliko blatite. Znaci, ne propustate priliku.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
12:00

Zato sto uglavnom ne navijaju za Partizan. Isto radi i onaj sa Arene koji nas prenosi, ali, on jeste Partizanovac samo pomalo cudan.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
16:50

Znam da jesi (i to smo vise puta pisali ti i ja o njemu -objektivnom-), ovo je vise namenjeno trecim licima:-D Inace, isto vazi i za npr. Inter i Milan, svi su promasaji -po narudzbini-, nema veze sto to nema veze sa istinom.

avatar
petar000
Thursday, 04.01.2018
15:50

Da, Radule mnogo cudno prenosi Partizan i skoro da nemas utisak da je Grobar. Oni sto prenose njih samo sto na teren ne ulete. Pisao sam ja vec o tome.

avatar
Povratak kralja 66
Wednesday, 03.01.2018
23:38

Gou je dobar napadač ali je svoje golove postizao uglavnom slabim ekipama što u kazahstanskoj ligi što u evropskim kvalifikacijama i nije realno da mu Partizan godišnje da 800 000 €. Partizan ima lepu priliku da Abubakarom pokrije i poziciju napadača u 4.4.2 i 4.2.3.1 ili poziciju levog krila u 4.2.3.1, a uostalom njegova brzina može protiv bilo koga može da napravi razliku u LE.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 04.01.2018
01:03

Uz to Abubakar bi možda mogao i do srpskog državljanstva zar ne?

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 05.01.2018
09:04

Stranac kome je shodno propisima o kretanju i boravku stranaca odobreno stalno nastanjenje u Republici Srbiji može biti, na svoj zahtev, primljen u državljanstvo Republike Srbije, pod uslovom:nn1) da je navršio 18 godina života i da mu nije oduzeta poslovna sposobnost;nn2) da ima otpust iz stranog državljanstva ili da podnese dokaz da će otpust dobiti ako bude primljen u državljanstvo Republike Srbije;nn3) da je do podnošenja zahteva najmanje tri godine neprekidno imao prijavljeno prebivalište na teritoriji Republike Srbije;nn4) da podnese pismenu izjavu da Republiku Srbiju smatra svojom državom. nnnOn ima neprekidno cetiri i po godine u zvezdi, OFK i Vojvodini, kod nas je zvanicno bio jos osam meseci sto znaci da ima i vise od pet godina ovde mada i ne znam da se (vise) trazi pet, ali, verovatno veliku prepreku svim strancima predstavlja bas ta tacka dva. Nasa sansa je eventualno clan 15.nnČlan 15nnStrancu koji je podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije a nema otpust iz stranog državljanstva ili dokaz da će otpust dobiti ako bude primljen u državljanstvo Republike Srbije može se, na njegov zahtev, izdati potvrda da će biti primljen u državljanstvo Republike Srbije ako ispunjava ostale uslove iz člana 14. stav 1. ovog zakona.nnPotvrda iz stava 1. ovog člana izdaje se sa rokom važenja od dve godine i služi za dobijanje otpusta iz stranog državljanstva.nnNe znam odakle uopsta ta prica o pet godina kad je oduvek bilo samo tri.

avatar
Povratak kralja 66
Thursday, 04.01.2018
21:56

Nisam siguran ali mislim da je potrebno igrati 5 godina u Srbiji da bi dobio srpski pasoš. Abubakar je u Srbiji igrao 4 godine i skoro 8 meseci. Mislim da mu nedostaju još 4 meseca da bi mogao da dobije srpski pasoš, a mislim da ga je on i ranije tražio.