Grobari dali sud o Tavambi, Janković mora bolje, a Leonardo? (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 25.02.2017.
19:15
Izvor: Sportske.net

Evo suda navijača Partizana nakon meča protiv Borca, opšti utisak jeste da su morali daleko bolje nego što su pokazali.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Partizan je slavio pred "Večiti derbi" koji je na programu u subotu, danas su izabranici Marka Nikolića bili bolji od Borca, ali nisu pokazali najbolje iz svog repertoara i moraće da odigraju daleko bolje ukoliko misle da savladaju Crvenu zvezdu na stadionu "Rajko Mitić".

Nakon meča, Grobari su bili uglavnom zadovoljni, ali bilo je igrača koji su pružili danas nešto slabiju partiju i koji su razočarali navijače, što možete videti po tvitovima.

Oko Tavambe su mišljenja podeljena, najviše pohvala je dobio Nebojša Kosović, dok je najviše kritika pretrpeo Janković.

Moramo napomenuti da ni Leonardo nije bio na najvišem nivou, i on je pretrpeo par kritika.

Evo nekih tvitova nakon meča protiv Borca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lapcek mejonezo
Sunday, 26.02.2017
00:39

Ali golman Kljajic...mora na sto kod psihijatra...kakvo istrcavanje auuuuu....Leonardo bi trebao da greje klupu zbog sebicnosti a ne da izigrava pauna ...Jankovic...blago receno vezonemac.Mihajlovic malo bolji ali i dalje je za klupu.Tamamba...glava ko pola sarajevske zeleznice i nikako da je ukljuci.Ako ovako budu igrali sa Zvezdom nema sta da traze.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 26.02.2017
09:52

Ne samo istrcavanje nego i dodavanje, i ja bih se smejao isto kao i Nikolic da to moj golman uradi, ona Maretova reakcija je za mene utisak dana:-D

avatar
N0Name
Saturday, 25.02.2017
23:52

Bozinov je anoreksicar za tawambu, toliko o kilazi...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 26.02.2017
09:21

Tavamba mi uzasno lici na onog crnca (Dzon Amos se zove taj glumac, a lik mu je bio major Grant koji je bio negativac u tom filmu) iz Umri muski 2:-D

avatar
Brat Pogba
Saturday, 25.02.2017
23:16

Marjanovic kao da nije ni preso u Partizan...

avatar
Petar Petar
Saturday, 25.02.2017
21:05

Kad cujem da ovog Jankovica zovu Mesi, tacno mi se fudbal vise ne gleda. Njemu loptu ne oduzme samo onaj ko ga nije napao, pri tome je spor, mali, slab, beskoristan u odbrani, ama nula cista (lepo je neko napisao gora verzija Babovica - pa ne bi ga ovi iz Olimpijakosa dali bez para da iole vredi). Drugo poluvreme je odigrao svako za sebe, Leonardo preteruje kao i uvek, samo sto ranije nesto i uradi iz tog preterivanja, danas nista. Tavamba to sto treba da igra ne igra lose, jak je na lopti, ume da odlozi, sasvim dovoljno, da je dao gol bila bi sasvim ok partija od njega. Ostali onako, ne bas na nekom nivou, mada Partizan deluje ozbiljno ovakve meceve bi morali da dobijamo sa tri razlike minimum. U sustini, oseca se odsustvo Evertona, jer kad on igra propusti Vuleta i Miletica se ne primecuju toliko, on sve to pokriva, danas je bilo nekoliko opasnih situacija kada oni ispadnu, bas kao i kod penala. Mora mnogo bolje sledece nedelje, inace tesko i do boda. I sto je bitnije, u zavrsnici mora mnogo koncentrisanije i bez sebicluka.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 25.02.2017
21:52

I nije bas toliko beskoristan u odbrani, trci on i trudi se kad hoce (mislim da svakako ne treba da postoji dilema da tu trebaju da igraju Alen ili cak Djurickovic), voljni momenat kod njega postoji, za sve ostalo si u pravu...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 25.02.2017
23:29

Slazem se, i meni je isao na nerve, pogotovo u onoj jednoj situaciji kod auta do zapada (nije da ne voli da kruzi, zato moram da naglasim:-)) na nasoj polovini kad je sve uradio pogresno i traljavo- kao sto ste vi ovde verovatno primetili, nisam bio za to da se otkupi njegov ugovor uopste, smatram da je to pogresan korak, sto bi rekao Bora Corba, a pozadina takvog aranzmana ne da me plasi nego me uzasava, te pobude nikako ne mogu biti dobre po Partizan...

avatar
Petar Petar
Saturday, 25.02.2017
22:59

Ne kazem ja da nece, ali on ima previse gresaka na utakmici. Pa Vulicevic poginu zbog njega, vidis da covek ne sme da ode napred jer ovaj redovno gubi lopte tamo gde ne sme kad vec Vule ode gore. Sto se tice voljnog momenta sve je to ok, ali da svaki put gleda kako ce da padne, cak i pod rizikom da mu ne daju faul to jeste. Ja jednostavno ne volim igrace koji padaju pre nego ih neko udari jer se plase da ce da ih boli.Danas kad god je dosao pozadi, nije uspeo da odnese, ili izbije loptu, nego je gubi na trideset metara od naseg gola. Jednostavno nekako nije siguran na lopti, a to mu je kao glavna karakrteristika.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 25.02.2017
20:42

Klupa 04.03, a ono pre toga prvi tim. Nije to bas moj izbor, ali trenerov jeste i gledam da predvidim sta ce i on uraditi i kakav ce tim izvesti, cak verovatno Kica opet ide na klupu.

avatar
Soro
Saturday, 25.02.2017
22:18

Ako ne moze da igra Everton, ko god bude igrao Jevtovic/Marjanovic/Kosovic ili ko vec videce se nedostatak, mada mislim da je bolji tandem Marjanovic-Kosovic od Jevtovic-Kosovic al ajde, ocigledno da neko gura Jevtovica da bi se reklamirao pored Evertona kako je dobar da bi na leto gospoda iz uprave zaradila 500k-1m...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 25.02.2017
23:17

Upravo tako. Inace, ako bude igrao Everton, ne bih cak iskljucio ni mozda pomalo i ludu mogucnost da izadjemo sa njim, Jevtovicem i Kosovicem na sredini, a da u napadu bude samo Djurdjevic. Tesko da ce se na to odluciti Nikolic, ali nije i potpuno nemoguce.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 25.02.2017
20:32

Zasto Jankovic pre Djurickovica i Stevanovica, zasto Mihajlovic pre Stevanovica pa i Leonarda, zasto Leonardo iza Tavambe, cemu to? Definitivno nismo resili pitanje vezista, nasa veza je sada tiha jeza i kompletna za preispitivanje. Samo sam se bojao da Ostoja veceras slucajno ne pozuti. Stevanovic/Kljajic- Vulicevic, Ostojic, Milenkovic, Miletic- Stevanovic/Djurickovic, Kosovic/Jevtovic, Everton, Leonardo- Tavamba, Djurdjevic. 04. marta: Kljajic/Stevanovic, Bosnjak/El Monir (Cirkovic ni slucajno Haha), Djurickovic/Stevanovic, Jevtovic/Kosovic, Jankovic/Mihajlovic, Ilic/Jankovic/Marjanovic, Jovanovic/Djilas. Vidim, Jovicic je sad drugi golman, mozda ce biti na klupi i za nedelju dana, svakako nece braniti. Druga varijanta bi bila nesto slicno prikazanoj vecerasnjoj, neka 4-4-1-1 sa Leom, Petrom, Markom ili Saletom kao podrskom Djurdjevicu.

avatar
Saturday, 25.02.2017
20:28

Trenutna ocena za Tavambu je da je doneo ono za šta je doveden. Prosto mnogo lakše zadržavamo loptu s njim jer neki napadači što ne bi mogli ni glavom da dohvate Tamba prima grudima i čuva loptu i nastavlja napad. Kad odigra određeni broj utakmica popraviće i formu i doći će i konkretnije stvari. Vidi se da ima kvalitet.

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 25.02.2017
21:22

Potpuno si u pravu! Mislim da bi u derbiju Leo morao da se vrati levo a Đuka i Tawamba u špicu zajedno. Tawamba je jači od kompletne zvezdine odbrane (Petko-Lune-Frimpong-Anđelko)!

avatar
Sunday, 26.02.2017
00:47

Samo da sve bude regularno pre, za vreme i posle utakmice.

avatar
paok
Saturday, 25.02.2017
22:12

Tacno da Leonardo mora na krilo. ovako nije koristan uopste. Ne verujem da cemo igrati sa dva spica iduce kolo.