"Grobari" će uživati - Partizanovih 39 'komada' na jednom mestu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.01.2017.
13:04
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana odigrali su 21 prvenstvenu utakmicu u jesenjem delu sezone, a u jednom videu objedinjeni su svi golovi koje je tim Ivana Tomića i Marka Nikolića postigao od 31. jula prethodne godine.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Vicešampion Srbije završio je jesenji deo sezone na drugom mestu superligaške tabele sa šest bodova manje od vodeće Crvene zvezde.

Partizan je sezonu otvorio na očajan način pa je trener Ivan Tomić odlučio da se povuče posle eliminacije u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, te remija i poraza u prva dva meča domaćeg prvenstva.

Usledio je povratak Marka Nikolića na klupu crno-belih i serija od 17 utakmica bez poraza u Superligi i Kupu tokom koje je Partizan ostvario čak 15 trijumfa.

Crno-beli su druga najefikasnija ekipa u Superligi, postigli su 39 golova na 21 utakmici, što je prosek od 1.8 pogodaka po meču.

Jedan od sponzora fudbalskog kluba Partizan napravio je kompilaciju svih pogodaka koje su izabranici Ivana Tomića i Marka Nikolića postigli u jesenjem delu sezone.

Verujemo da će "Grobari" uživati, a ujedno je ovo dobra prilika da se podsete na koji način je "Parni Valjak" posle lošeg otvaranja sezone ponovo izbio na pobednički kolosek.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
napred Panktizan!
Friday, 06.01.2017
22:13

takav video je vec postojao na YT

avatar
X
Thursday, 05.01.2017
14:24

U cemu da uzivam kad Arenasport ima najgoru reprizu golova.. snimak na kojem se nista ne vidi.. super sto ste vi objavili ali ugasio sam posle drugog gola jer da nisam video da se Radovic raduje ne bih znao ko je i odakle dao gol.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
14:12

Nasa akcija kod drugog gola u Surdulici, treci gol na Brdu, Da Vincijeve minijature tokom citave jeseni i jos neke bravure kao sto su na primer sjajan gol Djurickovica i nista manje lepi Urosevi lobovi. Cak je i Radovic dao svoj doprinos, odlican igrac, ali nije mu se dalo kod nas.