"Grobari" besni, ko je bio jedina svetla tačka u Partizanu večeras? (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 06.10.2019.
20:20
Izvor: Sportske.net

"Crno-beli" razočarali u Humskoj.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti


"Crno-belima" je presudio Marko Dević u momentima kada je domaćin krenuo na sva tri boda, na kraju nije sačuvao ni jedan što je razočaralo mnoge navijače Partizana.

"Grobari" su imali velikih zamerki ne samo na izdanje svojih pulena, već i na suđenje u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Monday, 07.10.2019
12:34

Nema sta, kratak roster ce vam doci glave, vi dostojnu zamenu nemate, zamislite celo vreme pricate kako nema Sadika, a niko da primeti da zapravo vama je ove tekme vise falio Zdjelar, koji najbolji u celoj ligi za svoju poziciju. Za odbranu da ne trosim reci, Pavlovic jedini koji zasluzuje da igra, ali umesto da se strucni stab i ovi V V da se pozabave sa pojacanjima oni imaju vremena da se dopisuju na tabloidima i tako bez kraja, ne znma mozda i gresim, ali ovaj Asano ili ga uhavtio umor ili covek sinoc je bio potpuno out, niti napad niti odbrana, a gledam jadnog Natha koji se ubije bre cas napad, cas odbrana, a Toske (dete Partizana) se manikenise. Rekao sam pre par dana, da ako naidje prvi negativni rezultat pokvarice se celokupna atmosfera ne zbog toga sto je to smak sveta izgubili tri boda nego izlazi na videlo istina a to je Partizan ima KRATAK ROSTER i ako nesto ne urade po tom pitanju, nema mnogo nade za neke zavidne rezultate ove godine, mada ovi VV vec su taknuli nebo pa plasirali se u Evropi i to je to!

avatar
Superliga
Monday, 07.10.2019
09:20

Sto niko od glodara ne kaze nesto za igranje rukom natka i ocigledan faul pavlovica, ni obraz ni cast.

avatar
saka7903
Monday, 07.10.2019
06:05

nije derbi jedina utakmica koja odlučuje titutulu.

avatar
nemam pojma
Sunday, 06.10.2019
23:19

Nemaju srama i još se time hvale. Sport je samo mali uzorak beščašća u Srba. Još kao neki Pipo. Jeste i taj je voleo da mulja, folira, pada...

avatar
djordja
Sunday, 06.10.2019
23:07

svaka cast Savi i momcima, za motivaciju, a i stil igre u ovakvom ambijentu ,sa ovakvim rosterom igraca i sa ovakvom upravom koja je podanicka pi..a komsinice

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 06.10.2019
21:08

Objektivno, vidi se umor od utakmice koja je odigrana u Cetvrtak. Dugo putovanje je lagano ugasilo partizanov ritam.
No, mislim da bi i to nekako izdrzali samo da nam nije sudjen nepostojeci penal ( na jednom snimku se veoma lepo vidi da je Stojkovic "odneo" loptu, a da je protivnicki igrac pao dodirnuvsi stojkovicevu stajacu nogu). E, to je bila ona tacka na i.
Posle toga, bez pravog spica i sa teskim nogama, ali i glavama u kojima odzvanja ono za sta se borimo kad je unapred sve reseno sto se titule tiče, tesko je pobediti i losiju ekipou od Vozdovca.

avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 06.10.2019
21:02

Hahahahahaha hahahahahaha....najjači je ovaj za Tošića...

avatar
paok
Sunday, 06.10.2019
22:25

Sta ti nije jasno. Jel ga nije udario u koleno, ja ne znam jel ti vidis dobro ili ne. Znaci mozes izbiti loptu pa nekoga odvaliti i to je to. Ako je tako pravilo onda u redu. Ili da se Ben saplete o sebe i dobije penal a Boaci izbaci loptu pa dobije korner. Mozda se kod nas menjaju pravila po potrebi.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 07.10.2019
17:09

Izbacio je loptu, pa pokacio Tosica. Ni p od penala. Pogledaj malo bolje Nathovo igranje rukom i start Pavlovica za crveni karton i penal. Ali dobro, selektivna amnezija je vasa glavna odlika. :)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 06.10.2019
20:34

Neko priča o fudbalu nakon ovoga što je zabranjeno ovde da se kaže u ovom kolu: radniku je sviran nepostojeći penal, penal "ala zvezda" protiv TSC-a, zvezdi svirano sve, ali sve u njenu korist, jedino je aute svirao pošteno, Partizan danas pokraden i pretučen...koji fudbal, nema fudbala dok ovi ne odu iz fudbala jer država cela zna šta je zvezda crvena!

avatar
Consigliere 1927
Monday, 07.10.2019
00:01

Vozdovac je ostecen, napunili bi vas u lavoru do ivica da je sudija smeo da svira sve sto je video!

avatar
REVØLT
Sunday, 06.10.2019
20:29

Ja ne znam da li sudije treba da sviraju faul u takvim situacijama jer je lopta vec bila izbijena, ali, prilicno sam siguran da bi Tosic dobio penal samo da nosi zvezdin dres. Inace, mi veceras nismo izgubili, da se zna, steta je samo sto nismo ni pobedili.

avatar
REVØLT
Sunday, 06.10.2019
20:29

Ja ne znam da li sudije treba da sviraju faul u takvim situacijama jer je lopta vec bila izbijena, ali, prilicno sam siguran da bi Tosic dobio penal samo da nosi zvezdin dres. Inace, mi veceras nismo izgubili, da se zna.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 07.10.2019
00:00

Tosic naleteo na nogu igraca koji je vec intervenisao i izbio loptu i to penal? Svaka cast! Stvarno poznajes ovu igru. Kako vi placete, a za Natkovu ruku cutite, tu je naravno sve regularno 😂