Grobar ''do koske''! Kako je Albert Nađ odbio ponudu Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.04.2017.
12:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Novopečeni trener otkrio zanimljivu priču iz svojih tinejdžerskih dana, kada ga je Zvezda silno želela.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dugogodišnji fudbaler Partizana, sa kojim je nastupao i u Ligi šampiona, naš nekadašnji reprezentativac Albert Nađ danas se nalazi na početku svog trenerskog puta.

On je preuzeo ekipu Rakovice, koja se nalazi u veoma teškoj situaciji u Srpskoj ligi Beograd, ali Nađ se tog posla latio jer veruje da ovom klubu slede bolji dani.

''Rakovica, klub s tradicijom dugom 80 godina, sigurno bi se ugasila da nije došao Igor Dilanović sa svojim saradnicima. Uveren sam da je ova čitava priča apsolutno sportska i pozitivna, u suprotnom bih pobegao kao đavo od krsta.

Pričali smo, napravili plan, i ja sam preuzeo ulogu sportskog direktora, ali istovremeno je moj posao i da vodim ekipu, pošto sam rešio da se ozbiljno bavim trenerskim poslom. Upravo planiram da apliciram za dobijanje A licence'',
objašnjava Nađ u intervjuu za ''Novosti''.

Naravno, voleo bi da jednog dana sa klupe predvodi i svoj Partizan, ali boji se da jednostavno previše voli klub iz Humske da bi bio uspešan kao trener crno-belih.

''Previše emocija unosio u posao i ne bih mogao da se iskontrolišem. Možda će me godine smiriti. U ovom momentu su te emocije prevelike. I sada kada gledam utakmice Partizana postoji nešto što kuva u meni, što neki ne razumeju.

Kad me pitaju zašto volim Partizan - ne znam šta da kažem, ne mogu. Jednostavno ga volim i to je kraj'',
objasnio je Nađ i naveo primer Nenada Lalatovića, koji je uz mnogo emocija vodio Crvenu zvezdu pre par godina, ali se na Marakani nije dugo zadržao.

A da ta ogromna ljubav prema Partizanu datira još od njegovog najranijeg detinjstva, Nađ je ilustrovao još jednom pričom o tome kako je svojevremeno odbio ponudu Crvene zvezde koja je želela da ga dovede iz Teleoptika.

''Nudili su nam sve i svašta, čak i to da mojoj majci, koja je radila u frizerskom salonu, nađu državni posao, otvore radnju...

Otac me je pitao šta mislim, a ja sam mu rekao: 'Neću, ćale, ne mogu, umreću ti ako odem u Zvezdu'. Sedam dana kasnije nije bilo srećnijeg od mene kada su došli ljudi iz Partizana, Blagoje Paunović i skaut Gordan Stojanović'',
otkrio je Nađ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hypation
Monday, 17.04.2017
15:24

Dobijes drzavni posao ako ti sin predje u Zvezdu? O, Srbijo...

avatar
Anderton
Monday, 17.04.2017
15:13

I Perica je Tumbu, Ali zato Žiga i Kovačević su grobari pa su igrali za CZ, ili Bata Mirković obrnuto, sad Đurđević, ne treba ljude kriviti, pa nismo sekte.

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 17.04.2017
16:51
avatar
Monday, 17.04.2017
12:29

Nekoliko puta sam pisao o ovome, citao sam da je Adi neostvarena zelja Ljupka Petrovica. Taj detalj koji se krije mi je otkrio zvezdas koji mi nikad ne bi priznao tako nesto da nije apsolutno siguran da je bilo tako.