Grbić traži blažu kaznu za isključenje u Jagodini

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.11.2015.
12:27
Izvor: Sportske.net

Krilni napadač Partizana Petar Grbić smatra da bi crno-beli trebalo da ulože žalbu na odluku Disciplinske komisije koja mu je izrekla tri meča suspenzije zbog isključenja u Jagodini.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Poslednju utakmicu pred odlazak na reprezentativnu pauzu fudbaleri Partizana odigrali su u Jagodini gde su "izvukli" remi sa igračem manje.

Crno-beli su od 40. minuta igrali sa desetoricom usled direktnog crvenog kartona koji je Petar Grbić zaradio zbog udaranja protivničkog igrača.

"Želim samo da napomenem da mi nije bila namera da udarim ili povredim protivničkog igrača, već sam se trudio da se izmigoljim iz njegovog stiska" pojasnio je Grbić u izjavi za dnevni list "Sport".

Crnogorski internacionalac kažnjen je sa tri meča neigranja zbog direktnog crvenog kartona i udaranja protivničkog igrača bez lopte, ali se prvotimac crno-belih nada smanjenju kazne.

"Prilikom izlaska sa terena nisam nikome zamerio, niti vređao protivnike ili arbitre. Zato verujem da će se klub žaliti na odluku i da će kazna biti preinačena" dodao je Grbić.

Ukoliko Partizanova žalba ne bude urodila plodom Petar Grbić neće imati pravo nastupa u duelima sa Novim Pazarom, Spartakom i utakmici osmine finala nacionalnog Kupa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Saturday, 14.11.2015
21:36

Predmet: sankcije u slucaju Kasalica- idemo, Vuleticu i Nedicu, reagujte!

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Saturday, 14.11.2015
15:52

Znaci, jos nisu to uradili.

avatar
Zoran Vukic
Saturday, 14.11.2015
14:05

kad numes da se kotrlises snosi kaznu stojicki