Grbić ne odustaje: "Da mislim da je gotovo ne bih se bavio ovim sportom"

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.07.2018.
23:51
Izvor: Beta

Fudbaler Radničkog iz Niša Petar Grbić rekao je da njegova ekipa protiv Makabija iz Tel Aviva nije odigrala kako je planirala, ali je istakao da ništa još nije gotovo.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog izgubili su večeras u gostima od Makabija iz Tel Aviva sa 2:0 u prvoj takmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Moglo je bolje, a moglo je i gore... Ne možemo da budemo zadovoljni jer nismo igrali kako smo planirali, nismo se ni snašli po ovako brzom terenu, to je bila njihova velika prednost. Pored toga, oni su duže na okupu, jeste da je novi trener, ali su oni kao igrači duže na okupu od nas... Verujte mi, da mislim da je sve gotovo ne bih se bavio ovim sportom", rekao je Grbić.

"Ja se uvek nadam, sportski je nadati se. Imamo revanš u Nišu, ali sad prvo treba da se odmorimo i spremimo za Crvenu zvezdu, a u onda u Nišu da pokušamo da napravimo uspeh", rekao je Grbić.

On je dodao da veruje da Makabiju neće biti lako na Čairu za nedelju dana.

"Postoji nada, neće ni njima biti lako, biće pun stadion i uz podršku naših navijača. Malo je teži teren nego što su oni navikli, to može da bude naša prednost... Bićemo jači u revanšu, večeras nije igrao Haskić, nije igrao Crnomarković koji nam mnogo znači u odbrani...", rekao je Grbić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke