Gradski derbi na Banovom brdu, Čuka ide na pobedu!

Autor: Beta Beta
subota 08.08.2020.
16:57
Izvor: Beta

Fudbaleri Čukaričkog dočekaće sutra ekipu Rada, u utakmici trećeg kola Superlige Srbije.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Miladin Stevanović rekao je danas da njegova ekipa mora da bude oprezna u predstojećem meču protiv Rada u Superligi Srbije.

"Nijedan protivnik ne sme da se potceni, videli ste da su iznenađenja moguća, eto Partizan je izgubio u Novom Pazaru. Moramo da budemo maksimalno oprezni, baš kao i protiv Inđije, u tom slučaju ne bi trebalo da bude problema", rekao je Stevanović, prenosi klub.

Fudbaleri Čukaričkog dočekaće sutra ekipu Rada, u utakmici trećeg kola Superlige Srbije.

Čukarički je novu sezonu počeo pobedom protiv Inđije, a u prošlom kolu je odigrao nerešeno s Vojvodinom u Novom Sadu, iako je vodio sa 2:0.

"Da nas je neko pitao pre utakmice, u nekoj meri bili bismo zadovoljni bodom. Ali, obzirom na razvoj događaja i dva gola prednosti, ne možemo da budemo zadovoljni. Držali smo utakmicu pod kontrolom sat vremena, a posle se sve okrenulo, mogli smo i da izgubimo. Na kraju je remi realan rezultat", rekao je Stevanović.

baner

"Moramo da gledamo uvek unapred, ne smemo da se osvrćemo na ono što je bilo. Uradili smo oporavak, potom nastavili sa pripremama za Rad. Imamo malo lakši raspored na startu, moramo to da iskoristimo i da uzmemo tri boda protiv narednog rivala", dodao je on.

Utakmica Čukarički - Rad igra se sutra od 20.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke