"Građevinari" spremni za rušenje Donjeg Srema

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.03.2015.
18:05
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Nakon prvog poraza u prolećnom delu sezone koji su doživeli na gostovanju Partizanu, iz tabora FK Rad poručuju da su spremni za nadmetanje sa "davljenikom" iz Pećinaca.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

U razmaku od svega nedelju dana fudbalere Rada odigraće dve totalno različite utakmice. Prošlog vikenda otišli su "na noge" lideru na tabeli i doživeli prvi prolećni poraz, dok u okviru 20. kola na domaćem terenu dočekuju ekipu koja se bori za opstanak.

"Građevinari" će u subotu ugostiti Donji Srem a trener domaćih Milan Milanović veruje da će njegovi izabranici naći recept da izađu na kraj sa ekipom koja će na "Banjici" igrati nešto zatvorenije.

"Vrlo važna utakmica za obe ekipe. Mi smo u povoljnijoj situaciji, ali ima još dosta da se igra. Očekujem vrlo tešku utakmicu i borbenu ekipu Donjeg Srema. U taktičkom pogledu možda će gosti igrati u zatvorenijoj varijanti, ali spremni smo da odgovorimo na sve i nadam se našem uspešnom predstavljanju" rekao je Milanović.

Rad je u prva četiri kola prolećnog dela sezone ostvario tri pobede i doživeo jedan poraz pa u subotnju utakmicu ulazi kao osmoplasirana ekipa na tabeli sa 25 osvojenih bodova.

Sa druge strane, gosti iz Pećinaca zauzimaju 13. poziciju na tabeli sa svega dva boda više od prve ekipe koja se nalazi u zoni ispadanja.

Utakmica 20. kola JSL između Rada i Donjeg Srema zakazana je za 21. mart sa početkom od 14 časova i 30 minuta a meč će biti odigran pred praznim tribinama zbog kazne koju je Disciplinska komisija FSS izrekla superligašu sa Banjice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke