"Građevinari" se osolili u Sredozemnom moru

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.02.2015.
12:38
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Rada iskoristili su činjenicu da je u Antaliji konačno ogrejalo sunce pa su odmor od napornih treninga i utakmica pronašli u Sredozemnom moru.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Naporni treninzi i kontrolne utakmice kroz koje fudbaleri Rada bruse formu za prolećni deo sezone nisu uticali na atmosferu u ekipi i raspoloženje igrača.

Izabranici Milana Milanovića iskoristili su činjenicu da se nad Antalijom nebo konačno razvedrilo pa su se na prijatnih 18 stepeni celzijusa "brčnuli" u Sredozemnom moru.

"Ovo je prvi lep i sunčan dan pa smo iskoristili priliku da uđemo u vodu, da budemo malo i na plaži a sada sledi povratak u sobu da se ugrejemo. Voda nije mnogo hladna, ali ne bi trebali toiliko da se zadržavamo. Ipak, nije baš toplo" kaže Vladimir Rodić.

Grupu iskusnih predvođenu Borkom Veselinovićem, Milošem Markovićem i njegovim imenjakom Obradovićem, sledili su mlađi poput Vladimira Rodića, Matije Ljujića a prvo kupanje u moru u 2015. godini ovekovečeno je na fotografijama.

FK Rad
Foto: fkrad.rs/DarkoĐorđević

FK Rad
Foto: fkrad.rs/DarkoĐorđević

FK Rad
Foto: fkrad.rs/DarkoĐorđević

FK Rad
Foto: fkrad.rs/DarkoĐorđević

FK Rad
Foto: fkrad.rs/DarkoĐorđević

"Građevinare" tokom popodneva čeka treća kontrolna utakmica a protivnik će im biti ekipa Pohang Stilers iz Južne Koreje.

"Daćemo sve od sebe. Ove dve utakmice, što se tiče rezultata, nije bilo najbolje, ali rezultat i nije bio u prvom planu. Nadam se da možemo da odigramo dosta bolje i da se pripremimo za početak sezone" rekao je Rodić.

Utakmica sa Pohang Stilersima zakazana je za 16 časova i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke