"Građevinari" pazarili na "Karađorđu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 31.01.2015.
17:35
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Superligaš sa Banjice angažovao je u subotu kapitalno pojačanje koje će u nastavku sezone uneti iskustvo i kvalitet u zadnju liniju tima.

fkrad.rs
fkrad.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Rad dogovorio je u subotu transfer Igora Đurića (29), doskorašnjeg štopera Vojvodine i momka koji se fudbalski školovao u Partizanovoj omladinskoj školi.

Iskusni defanzivac priključio se svojim novim saigračima u subotu ujutru a već tokom popodneva odradio je prvi trening sa "Građevinarima".

"Odradio sam jutarnji trening samostalno, a popodne sam odradio trenažni proces sa ekipom. Neke od momaka lično poznajem, protiv pojedinih sam igrao, a sa nekima nastupao u ranijim periodima. Bitno je da nas povrede zaobiđu i ne sumnjam u dobra izdanja Rada na proleće" rekao je Đurić.

Iskusni Igor Đurić ponikao je u Partizanu ali je profesionalnu karijeru gradio u Sremu, Vojvodini, Herenvenu i Al Šarjahu. Na Banjicu stiže iz Vojvodine u koju se vratio 2012. godine i odigrao 38 utakmica osvojivši pritom trofej u Kupu Srbije.

Prvu priliku da se dokaže Milanu Milanoviću i članovima stručnog štaba svog novog kluba Đurić će imati u nedelju kada Rad igra drugu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone protiv kazahstanske Astane.

Podsećamo da su "Građevinari" u prvoj kontrolnoj utakmici poraženi od poljskog Belhatova rezultatom 2:0 a sutrašnju utakmicu igraju od 16 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke