''Građevinari'' će napasti Partizan!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.08.2014.
16:22
Izvor: Sportske.net

Trener Rada Milan Milanović poručio je da se njegovi igrači neće uplašiti favorizovanog Partizana i da će pokušati da iznenade jedinog preostalog srpskog predstravnika na evropskoj sceni.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Derbi četvrtog kola Superlige igra se u nedelju od 17 časova na Banjici, ali pred praznim tribinama.

Gost ''Građevinara'' biće ekipa Partizana, nekoliko dana posle velikog uspeha crno-belih na evropskoj sceni - plasmana u Ligu Evrope.

Ta činjenica ipak neće obeshrabriti ekipu Milana Milanovića, koja je u sjajnoj formi, što je potvrdila i u prošlom kolu protiv Voždovca (6-1).

''Partizan
je sam po sebi dovoljan motiv za svakog igrača u našoj ligi. Mogu da obećam borbenu, napadačku utakmicu sa naše strane. Neće biti kalkulisanja i zato mi je žao što neće biti gledalaca.

Raduje me pristup igri svih mojih fudbalera. To su dobri momci, navikli su na profesionalan rad i borbu i to je naša prednost. Dosta dobro igramo, pogotovo na sredini terena, a čvrsti smo i u defanzivi.

Partizan igra dobro, jedini je naš predstavnik u Evropi, ali neću da se poredim sa njima, hoću da mi uradimo ono što možemo'',
istakao je Milanović.

Utakmica će se igrati na stadionu na Banjici, i to samo zahvaljujući suspenziji tog objekta, ali se ''Građevinari'' izgleda više i ne osvrću na to da li će svoje rivale dočekivati na svom, ili na stadionu Obilića na Vračaru.

''Dobro je što igramo na našem terenu, ali posle one partije protiv Voždovca, više nemam ništa protiv ni da igramo na Vračaru'', konstatovao je trener Rada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke