Govedarica se izvinjavao, "nefudbalske stvari" uzrok katastrofe?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.05.2019.
23:46
Izvor: Sportske.net

Trener OFK Bačke govorio i o nefudbalskim stvarima koje su dovele do katastrofe u Gornjoj Varoši.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Bačke doživeli su katastrofalan poraz na gostovanju Zemunu (7:0) posle kojeg je i superligaški status kluba doveden u pitanje.

Ekipa Zorana Govedarice izgledala je kao grupa amatera na terenu, pa ne čudi što je trener OFK Bačke na konferenciji za medije morao da se izvinjava.

"Moram da se izvinim publici ovde, moram da se izvinim i našim navijačima jer ovo danas nije bio moj tim. Ovo nije bila Bačka kakvu smo gledali do ove utakmice", rekao je Govedarica.

On je potom objasnio da su se unutar kluba u poslednja dva dana dešavale "nefudbalske stvari" što je očito uticalo na današnje izdanje ekipe u Zemunu.

"Danas su se, to moram reći, desile neke nefudbalske stvari. To tinja poslednja dva dana i mi to moramo što pre da rešimo. Jednostavno, ovo nije bio tim koji je radio sa mnom sve ovo vreme, ali to je za naše dvorište. Mnogo loših stvari, nije za javnost", zaključio je Govedarica.

Trener Zemuna Radomir Koković kazao je da njegov tim još uvek nije uradio ništa i da nema mesta euforiji.

"Čestitao bih igračima Zemuna na dobroj utakmici i na poštovanju principa igre bez obzira na rezultat. Još uvek ništa nismo uradili, tri boda su tri boda, bez obzira na to da li smo pobedili 1:0, 5:0 ili 7:0. Ponavljam, još uvek nismo ništa uradili i ne upadamo u euforiju. Idemo dalje ka našem cilju", poručio je Koković.

Zemun će u nedelju gostovati Dinamu u Vranju u utakmici koja za obe ekipe nosi epitet odlučujuće kada je borba za opstanak u pitanju.

Do kraja plej-auta Zemunce čekaju i dueli sa Radnikom kod kuće i Radom u gostima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke