Gotovo - Zvezda završila još jedan važan posao!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.01.2019.
09:24
Izvor: Sportske.net

Nastavlja Crvena zvezda da sklapa kockice pred početak prolećnog dela sezone. Na red je došao novi odlazak.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Trojica fudbalera napustila su Crvenu zvezdu ove zime, ali se neće stati na transferima Nenada Krstičića (AEK), Nemanje Milića (BATE) i Miloša Degeneka (Al Hilal).

Od prodaje pomenute trijice crveno-beli su prihodovali nešto više od 4.000.000 evra, a od sledećeg transfera neće biti zarade, ali hoće uštede sredstava.

Kako trenutno stoje stvari, napadač Nikola Stojiljković (26) karijeru nastavlja u španskom drugoligašu Majorki i to kao pozajmljen igrač Brage!

Nišlija je prošlog leta stigao na jednogodišnju pozajmicu u Zvezdu, za koju su crveno-beli platili 200.000 evra. Kako ovoga puta nije uspeo da se uklopi u sistem Vladana Milojevića, a treba reći da su ga i povrede omele u tom procesu, Stojiljković je sa klubom dogovorio kraj saradnje šest meseci pre isteka ugovora.

Pojedini domaći mediji prenose da će Crvena zvezda u narednih šest meseci platiti 30.000 evra na ime šestomesečne zarade Nikoli Stojiljkoviću, a da će Majorka izdvajati 25.000 evra mesečno do kraja sezone.

Nikola Stojiljković je od dolaska u Zvezdu odigrao 15 mečeva u svim takmičenjima i postigao pet golova iako je na terenu prosečno provodio 54,2 minuta.

Stopama Nikole Stojiljkovića uskoro bi trebalo da krene i Rašid Sumaila koji takođe nije opravdao očekivanja i pretpostavlja se da će šest meseci ranije biti vraćen Al Kadisiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Tuesday, 15.01.2019
15:17

Znaci i ovaj je bio preko 400 hiljada po sezoni.Ima li Zvezda nekog igraca koga manje placa od 400 hiljada? Naravno zbrajanje troskova se nigde ne pominje, pominju se samo zarade. A realno kad se sve podvuce Zvezda ce od ove sezone biti u plusu 5 miliona MAKSIMUM, sa sve bajkama koje se pisu o milionima. Njih ova sezona lagano kosta 30 milki.