Gotovo, Vojvodina ima novog trenera!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.04.2018.
12:49
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Zoran Vasiljević je i ovoga puta bio samo privremeno rešenje.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Posle ostavke Ilije Stolice, Vojvodina je u četvrtak savladala Rad sa 2:1, ali Zoran Vasiljević koji je u tom susretu vodio ekipu, ponovo neće ostati na toj poziciji.

Podsetimo, Vasiljević je i jesenas ''uskočio'' posle odlaska Vladimira Buača, a pre angažovanja Ilije Stolice, kada je ekipu ''Lala'' vodio u tri utakmce.

A kako ''Mondo'' danas prenosi, pozivajući se na informacije iz kluba, ekipu Vojvodine će u plej-ofu sa klupe predvoditi Aleksandar Veselinović, dosadašnji trener subotičkog Spartaka ŽK.

Pomenuti portal navodi da će Veselinović već sutra odraditi prvi trening sa fudbalerima Vojvodine, a da je njegova zvanična promocija u novog šefa struke zakazana za utorak.

On će biti već šesti trener Vojvodine od početka ove sezone, posle Radoslava Bataka, Nenada Vanića, Vladimira Buača, Zorana Vasijevića i Ilije Stolice.

Ono što je posebno zanimljivo kada je Veslinović u pitanju, to je činjenica da je prošlog proleća na klupi Vojvodine proveo samo 18 dana. Tada je na klupi nasledio Dragana Ivanovića, ali zbog neslaganja sa tadašnjim čelnicima kluba usledio je ekspresni rastanak.

Potom je preuzeo ekipu Spartaka koju je ove sezone doveo blizu plasmana na evropsku scenu. Ali, taj posao će u plej-ofu morati da završi neko drugi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke