Gotovo, propali pregovori, odbijena Zvezdina unosna ponuda?!

Autor: Darko Mitrović
petak 18.05.2018.
09:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Mnogo se očekivalo od ovih pregovora, ali Zvezda na kraju dobila negativan odgovor.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako tekuća sezona još nije završena, iako osvojena titula sutra tek treba da se proslavi sa navijačima, u Crvenoj zvezdi je u punom jeku formiranje tima za narednu sezonu u kojoj će crveno-beli pokušati da se domognu plasmana u Ligu šampiona.

Prvi i najvažniji korak je već napravljen, trener Vladan Milojević ostaje u Zvezdi pošto je produžio ugovor sa klubom, a već je postignut dogovor i oko prvog pojačanja u igračkom kadru. Biće to Dušan Jovančić iz Vojvodine koji stiže kao zamena za Mičela Donalda.

Ali, ako je sve to išlo po planu, neki drugi poslovi u vezi nastavka saradnje sa pojedinim igračima ne idu kako se očekivalo u Ljutice Bogdana.

Pisali smo već da je zapelo u pregovorima sa Lukom Adžićem, koji je sve bliži Anderlehtu nego ostanku u Zvezdi, a sličan rasplet će, po svemu sudeći, biti i sa Damijanom Le Talekom.

Prethodnih dana najavljivao se nastavak razgovora francuskog defanzivca sa upravom Crvene zvezde, juče je do tih razgovora došlo, ali kako prenosi današnji ''Žurnal'', okončani su neuspešno.

Prema tim informcijama, Zvezda je Le Taleku ponudila ugovor na dve godine, u ukupnom iznosu od milion evra, odnosno pola miliona po sezoni.

Iako bi sa tom zaradom bio među najplaćenijim igračima Zvezde, Francuz je, kako prenosi pomenuti izvor, tu ponudu odbio, jer posle osvojene titule sa Zvezdom sada želi neki veći izazov (uz još veću zaradu) u jednoj od najjačih liga u Evropi.

Da li će u toj svojoj nameri i uspeti, pokazaće naredni dani, a ono što se za sada pominje, jeste interesovanje francuskog Monpeljea za njega, kao i pojedinih ruskih i turskih klubova.

Bilo kako bilo, Zvezda sada mora da traži adekvatnu zamenu na poziciji koju je pokrivao Le Talek, a sve je izvesnije da će to biti Slobodan Medojević, aktuelni defanzivac nemačkog drugoligaša Darmštata.

Posle odlaska iz Vojvodine, Medojević je inostranu karijeru gradio u Nemačkoj, u Volfsburgu, pa Ajntrahtu, a dres Darmštata nosi od zimus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 18.05.2018
21:56

Svaka cast Le Taleku za sve sto je ucinio i uradio za Zvezdu, i zasluzio je jacu ligu od nase. Sve najbolje! A onom Adzicu neka se raspadne kao Markovic, Saponjic i sl.

avatar
NikkiCFC
Friday, 18.05.2018
17:41

Ima da ode na istok.

avatar
hulkdelija
Friday, 18.05.2018
14:24

Medojevic igra zadnjeg veznog i ne bi mogao da ga zameni na mestu stopera.

avatar
jv
Friday, 18.05.2018
13:15

Sretno! Da nam je stranac kao on...

avatar
Milan_89
Friday, 18.05.2018
12:47

Kakve novinarske patke? Pa da li mislite da Zvezda ne moze da zadrzi jednog Le taleka a izborili kvalifikacije za ligu sampiona

avatar
!?!?!?!?!?
Friday, 18.05.2018
11:44

Niko nema poverenja u Zvezdana Terzica!!!

avatar
gemathegreat
Friday, 18.05.2018
15:05

A narocito grobljaci i sledbenici devetoprstog !!!nDa nam je Terza ziv i zdrav. Vi samo nastavite da ga se bojite !!! E i pozdravio Ica komplet upravu, kaze ceka ih na Senjaku da proslave drugo mesto !!!

avatar
Kladionicar
Friday, 18.05.2018
10:21

Sve najbolje u nastavku karijere.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 18.05.2018
09:35

Steta, mada je bilo za ocekivati... Bio je vazan sraf u odbrani. U svakom slucaju, hvala za sve, pogotovo za ovu sezonu! Sretno u nastavku karijere!