Gotovo - Još jedan odlazak iz Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.01.2018.
17:55
Izvor: Sportske.net

Crno-beli dodatno skratili spisak igrača za prolećni deo sezone dva dana uoči početka priprema.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Sportski sektor fudbalskog kluba Partizan doneo je odluku da u zimskom prelaznom roku izvršni rezove u igračkom kadru, odnosno da smanji troškove rastancima sa prekobrojnim igračima.

Klub su po završetku jesenjeg dela sezone napustili Mohamed El Monir (Orlando Siti, SAD), Petar Đuričković (Ksanti, Grčka), Filip Kljajić (Platanias, Grčka) i Alen Stevanović (Šonan Belmare, Japan), ali tu nije kraj odlascima.

Sporazumni raskid ugovora sa Partizanom danas je dogovorio i vezista Saša Marjanović (30) koji je od početka sezone upisao samo pet takmičarskih nastupa, piše portal "Mondo".

Bivši fudbaler Čukaričkog, Jagodine, Šerifa i niškog Radničkog stigao je u Partizan pre godinu i po dana ali se nije naigrao u Humskoj.

Statistika kaže da je odigrao 12 takmičarskih utakmica, od čega 10 u prvenstvu, a nije imao tu sreću da otvori golgeterski saldo u Partizanu.

Nakon odlaska Saše Marjanovića dodatno je rasterećena klupska kasa što predstavlja jedan od preduslova za angažovanje novih igrača.

Do kraja januara klub će sigurno napustiti i Dušan Vlahović (Fiorentina), dok ostaje da se vidi ko će od standardnih prvotimaca napraviti transfer u inostranstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 66
Wednesday, 10.01.2018
19:16

Statistika kaže da je odigrao 12 utakmica, 800 minuta (ni 9 celih utakmica), nije postigao nijedan gol ali ima 4 asistencije što je u proseku 1 asistencija na svaku treću utakmicu ili ako računate minutažu na skoro svaku drugu. Ukoliko Partizan do kraja prelaznog roka ne proda Jevtovića ovo će biti greška zato što će Jevtović ostati i pored toga što ga guraju da igra i da izvodi penale kako bi ga nekom prodali, a s Marjanovićem koga su posle svake asistencije sklanjali iz tima raskidaju ugovor.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 10.01.2018
19:02

Kada sam jesenas pisao da je Marjanovic jedan od onih igraca koji su bili nepravedno zapostavljeni, retko ko me je podrzao za sve igrace koje sam tada navodio, uvek bi se tu naslo barem jedno ime za koje su ih podrzali i za koje su nasli nesto. Nadam se da -nasi- ljudi dobro znaju sta rade jer mi bas i ne deluje tako...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 10.01.2018
18:59

Pantic o Evertonu:nnTrebao je da dođe na pripreme, danas je imao let iz Brazila u Beograd, nije ušao u avion, tako da je to manje više poruka da on hoće da ide.nnIzgleda da je gotovo...

avatar
Blazer
Wednesday, 10.01.2018
20:49

Realno meni se nikad nije ni sviđao Everton kao igrač....neka ide...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 10.01.2018
23:24

Izvini zbog ovog komentara, nisam to trebao da ti napisem bez obzira na sve.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 10.01.2018
21:53

Idi ti u Boziju mater.