Gotovo, Čukarički objavio, prodao igrača Mančester sitiju!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 05.09.2019.
14:09
Izvor: Sportske.net

Sada je stvar gotova.

EPA-EFE/PETER POWELL .
EPA-EFE/PETER POWELL .

Povezane vesti

Slobodan Tedić će postati novi fudbaler Mančester sitija.

Radi se o napadaču koji je veliki potencijal i koji je zapao za oko skautima Mančester sitija ovog leta, a transfer je realizovan što je i objavljeno na sajtu Čukaričkog.

Tedić će od januara 2020. godine postati fudbaler Mančester sitija, a do kraja sezone će ostati u Čuki na pozajmici.

"Postigli smo dogovor sa jednim od najboljih svetskih klubova. Za Tedića, ali i sve nas koji radimo u klubu, ovo je velika stvar, ujedno i veliki motiv da nastavimo da radimo u istom ritmu, sa još većim žarom. Kad jedan takav klub kao što je šampion Engleske kod nas nađe igrača koji im je interesantan, pa ga pritom još i angažuje, to znači samo jedno, da smo na dobrom putu", rekao je sportski direktor Mirosavljević.

Tedić je 2000. godište i ima veliki potencijal, a stručnjaci u Mančester sitiju već su napravili plan za njegov dalji razvoj.

"Dugo je ovaj momak bio na skeneru Sitija, dugo su ga pratili skauti njihovog kluba, bilo je čak utakmica kad nismo ni znali da su oni na tribinama. Gledali su svaki njegov meč, svaki njegov pokret, što je sasvim normalno za najveće svetske klubove. Kad su nas zvanično kontaktirali, lako smo se i brzo dogovorili. Ovo je potvrda našeg dobrog rada, ali i najbolji mogući marketing za Čukarički, i uopšte za kompletan srpski fudbal", rekao je Mirosavljević.

Prema nekim informacijama, Čukaričkom sleduje obeštećenje od 3 miliona evra.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Thursday, 05.09.2019
20:50

Ne znam kako su za njega dobili ove pare, nece igrati u ligama petice, potpisujem! Ne racunam ako ga Siti pozajmi. U Sitiju nece zaigrati nikad, idu na to da ga preprodaju za par godina u Tursku, Kinu, Rusiju i da za zarade na njemu. Decko jedva zicer pogodi, o malo tezoj prilici da i ne govorimo.

avatar
Mitita
Thursday, 05.09.2019
16:50
avatar
Brane Lala
Thursday, 05.09.2019
16:45

Pokupili ga iz Vose kad je debeli detonirao minu u Vosinoj omladinskoj skoli I pobegao u zvezdu. Ne ponovilo se.

avatar
Realni Arthur
Thursday, 05.09.2019
16:05

Bravo bre, eto primer, i to najbolji, da ne mora da igras za Zvezdu ili Partizan pa da ides u neki tim kao sto je Siti, jer zapravo u zadnje vreme cast pojedincima (Luka Jovic, Joveljic, mozda Pavlovic) iz Zvezde/Partizana uglavnom idu Kina, Bliski Istok itd.

avatar
llukaaas
Thursday, 05.09.2019
14:50

Odlican je Tedic