Gotova polusezona za fudbalera Partizana!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 02.12.2018.
10:24
Izvor: Sportske.net

Tačno je, fudbaler Partizana neće biti u konkurenciji u poslednja tri meča.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kao što je juče najavljeno, danas je potvrđeno.

Marko Janković neće biti u konkurenciji za sastav Zorana Mirkovića u poslednje tri utakmice protiv Zemuna, Rada i Mačve zbog povrede.

U pitanju je problem sa mišićem trbušnog zida, a Marko je propustio i jučerašnji meč protiv Mladosti u Lučanima i bio je preko potreban Partizanu jer je meč završen nerešenim ishodom.

"Završio sam sa fudbalom u 2018. godini. Sada na oporavak", napisao je na Instagramu ovaj fudbaler.

Imajući u vidu da se sve češće govori o njegovom odlasku iz Partizana, mnogi će reći da je već odigrao svoje u crno-belom dresu...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 02.12.2018
14:23

Nerazumem zašto adminisracija moj tekst drži neobjavljen evo ,devetnaest sati.Ovo nije prvi put.Možda se čeka da prođe vreme i da niko nepročita.Pa,kada bih znao da je tako ja ovaj sajt nebi više ni posećivao.Nisam jedini koji imam takvu primedbu.

avatar
Strah
Sunday, 02.12.2018
12:12
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.12.2018
11:35

Strasna povreda! Sto je najsmesnije, to je valjda i Tosic imao (propustio je jedan Derbi bas zbog toga), a secam se da sam za nju prvi put ikad-inace cuo u slucaju Lazara Markovica. Stojkovic- Enake, Miletic, Valiente, Sehovic- Zdjelar, Pantic- Tosic, Ivanovic, Zakaric- Gomes. Ovo je i 4-4-2 i 4-2-3-1 u isto vreme ako malo razmislite. Klupa: golman, Vulicevic, Ostojic, Smiljanic, Ilic, Kokir i (nazalost) Nikolic. Nista Markovic (posle onoga juce, necemo ga sigurno prodati za neke dobre pare), nista Urosevic i kosati...