Gotov plej-aut: Bačka uhvatila slamku, izvisio Javor!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.05.2018.
18:57
Izvor: Sportske.net

Vrhunac drame u poslednjim minutima utakmica poslednjeg kola plej-auta Super lige Srbije. Bačka "preživela" golom u poslednjim sekundama, u niži rang ide Javor Matis.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika savladali su lučansku Mladost nakon preokreta sa 3:1 (0:1) i tako zauzeli prvo mesto na plej-aut tabeli sa 28 osvojenih bodova.

Mladost je u završnici prvog dela igre stigla do prednosti ali su domaći preokrenuli u ranoj fazi nastavka preko Igora Zlatanovića i Marka Čubrila. Na isteku sat vremena igre domaćin je trećim golom samo overio trijumf.

Za lučansku Mladost utakmica u Surdulici nije imala rezultatski značaj ali je predstavljala generalnu probu pred finale Kupa sa Partizanom koje će biti odigrano na istom mestu narende srede.

Zemun i Mačva podelili su plen u Gornjoj Varoši (1:1) i tako sačuvali superligaški status, a da pritom nisu razmišljali šta se dešava na ostalim utakmicama.

Prava drama viđena je u Bačkoj Palanci gde je domaćin gubio od Borca tokom većeg dela susreta ali je u poslednjih desetak minuta sa dva igrača više slomio otpor gostiju, slavio sa 3:2 (1:1) i tako opstao u Super ligi.

Odluka je tako pala u Ivanjici, na utakmici koja je poslednja završena.

Javor Matis i Rad remizirali su rezultatom 1:1 (1:0) tako da je superligaš iz Ivanjice na kraju pao ispod crte i ispao iz domaćeg prvenstva!

Nerešen rezultat odgovarao je obema ekipama dok je u Bačkoj Palanci vodio Borac i dok je bilo 2:2. U momentu kada je Bačka povela, a to je bio 90. minut utakmice na stadionu "Slavko Meletin Vava" ispod crte je pao Javor Matis.

U sudijskoj nadoknadi Ivanjičani su pokušali da stignu do gola koji bi ih ostavio u ligi ali im to nije pošlo za rukom tako da su sa bodom manje od OFK Bačke ispali iz Super lige!

Pored Javor Matisa u narednoj sezoni u Prvoj ligi Srbije igraće i čačanski Borac koji je prežaljen pre nekoliko kola.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Thursday, 17.05.2018
19:59

Nece Javor da se vrati najmanje 15-ak godina

avatar
REALNO
Thursday, 17.05.2018
19:21

Odlično, još da Sloga iz Požege uđe u viši rang pa da gledamo derbi Javor SloganBar ćemo gledati ivanjičku decu, ne bitno što su u dresu Sloge

avatar
ZubA
Thursday, 17.05.2018
19:08

Ovaj Rad je zilav samo tako. Nikako da ispadnu 😂😂😂