Gončarenko zamera napadačima

Autor: Pavle Knežević
utorak 13.02.2018.
20:22
Izvor: Sportske.net

Trener CSKA misli da su njegovi igrači morali da iskoriste svoje šanse.

Beta/Branislav Božić/MO
Beta/Branislav Božić/MO

Povezane vesti

Trener CSKA Viktor Gončarenko ocenio je da je njegov tim morao da iskoristi neku od šansi u večerašnjem duelu protiv Crvene zvezde.

"Jasno je da će sve da se reši u Moskvi u revanšu. Žao mi je što nismo mogli da iskoristimo naše napade do kraja, jer imamo napadače koji su u stanju to da urade. Zameram im što ih nisu iskoristili. U odbrani smo uglavnom bili dobri. Bilo je dosta tenzija kod oba gola, ali smo uspeli da povežemo redove kako bismo zaustavili kontranapade rivala", rekao je Gončarenko.

Večerašnji prvi duel šesnaestine finala završen je 0:0. Koliko mislite da će Zvezda igrati drugačije u Moskvi?

"Kada se uzmu u obzir igre u Ligi Evrope, ovaj tim zna da se brani. Mečevi protiv Sparte i Krasnodara su pokazali njegove mogućnosti. Verovatno ćemo u Moskvi videti istu igru kao danas u poslednjih 20-25 minuta, ali moraćemo da budemo odlučniji ispred gola Crvene zvezde", rekao je trener.

Odlični "veznjak" Aleksandar Golovin dobio je danas žuti karton, tako da neće moći da igra sledeći meč.

"To će nam biti gubitak, jer je on jako kreativan na sredini terena, ali niko nije osiguran protiv žutih kartona. Trudićemo se da ga zamenimo. Mada, on kod tog prekršaja nije mogao drugačije da stigne do lopte nego trčeći", rekao je Gončarenko.

Revanš se igra u sredu 21. februara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Tuesday, 13.02.2018
23:24

hahahahah likovi nisu stopostotnu imali dok smo ih mi 2 imali i jos brdo sansi,oni sutirali sve nebu pod oblake,sunce ti kakve crne sanse

avatar
Damir Kojadinovic
Tuesday, 13.02.2018
22:17

Prolazimo 100%

avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 13.02.2018
21:26

cetiri strasne sanse smo propustili oni ni jednu i on prica o nekom iskoriscenju napada imali posed lopte u prazno i suteve sa kalemegdana