Gomeš: "Iskusili smo snagu Bešiktaša i nismo se uplašili"

Autor: Pavle Knežević
petak 24.08.2018.
12:47
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana jako ceni protivnika, ali i veruje u prolaz dalje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Napadač Partizana Rikardo Gomeš pokazao je svoj kvalitet u duelu protiv Bešiktaša u četvrtak uveče. Postigao je gol, a ekipa je remizirala pred revanš. Turska ekipa je izraziti favorit u revanšu, ali Gomeša to ne zanima.

"Verujem u prolaz dalje. Mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Videli smo sa kakvom ekipom smo igrali, upoznali su i oni nas i mi njih i na terenu smo iskusili njihovu ozbiljnost.

Nismo se uplašili, bili smo ravni protivnici i upravo nam igra u Humskoj daje nadu za Istanbul. Bićemo oslabljeni za Kosovića zbog kartona, ali siguran sam da će šef Mirković naći adekvatno rešenje ukoliko dođe do prinudnih rotacija", rekao je Gomeš za sajt kluba.

Kakav je osećaj nadigrati Vidu i dati gol?

"Fenomenalan, posebno u ovakvoj utakmici. Ceo život radim za golove, a kada ispred sebe imate pojedince poput Vide, onda vam to uliva posebnu dozu i adrenalina i samopuzdanja koji čuvate za dalje mečeve. Kao što sam rekao, Bešiktaš je sjajna ekipa sa odličnim pojedincima", ispričao je reprezentativac Zelenortskih Ostrva.

Goran Zakarić je odigrao odličan meč i asistirao ti kod gola.

"Sjajan centaršut Zakare. Gledao je moje kretanje u kaznenom prostoru i odigrao odličnu utakmicu", rekao je Gomeš.

Kome posvećuješ gol?

"Svojoj porodici koja je bila na stadionu i našim navijačima koji su nam dali posebnu energiju! Ambijent kakav se pamti! Podrška je bila sjajna, veoma sam im zahvalan na tome i nadam se da će nastaviti da nas podržavaju na ovaj način", rekao je Gomeš.

Kako je tebi i tvojoj porodici u Beogradu?

"Da, sviđa mi se Beograd veoma, prelep je. Moja porodica takođe uživa u svakom danu koji ovde provedu i izjasnili su se da žele da žive ovde, jer se u njemu dobro osećaju", rekao je Gomeš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bianconeri Belgrado
Friday, 24.08.2018
13:25

Gazi Rikardo,steta sto pored Zakarica nemas jos jedno dobro krilo koje ci ti stvoriti sansu,a neda se baca po terenu.

avatar
Bianconeri Belgrado
Friday, 24.08.2018
15:04
avatar
Zoran Vukic
Friday, 24.08.2018
13:02

ovaka igra igraca iz odbrane lose se pise preceste greske se dogadaju [sad sa Turcima niko da ispravi gresku beka oba beka centralna gledaju plus u petrcu zar je moguce jedan igrac 4nasa izbaci jednim centrsutem] u Instabulu nema sta trazit sa ovim prstupom a cesto gresimo u igri posebno u zoni suta gubimo loptu ili pravimo prkrsaj