''Goloruka'' Mačva preslaba za Stankovićeve ''vukove''

Autor: Darko Mitrović
subota 07.03.2020.
17:47
Izvor: Sportske.net

Rutinska pobeda aktuelnog šampiona, sve je rezultatski bilo jasno već posle prvog poluvremena.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

''Zvezda je tenk, a mi goloruki'', bila je jedna od poruka trenera Mačve Dragana Aničića u najavi današnjeg duela sa Crvenom zvezdom.

Otprilike tako je i izgledao današnji odnos snaga na stadionu u Šapcu, gde je Zvezda bez problema trijumfovala rezultatom 3:0 i još više se približila novoj šampionskoj tituli.

Zvezda je mogla do vođstva već u petom minutu, kada je Gobeljić probio po desnoj strani, onda ubacio loptu na ivicu peterca, ali tamo Pavkov loše reaguje i ne koristi odličnu priliku, Živković je odbranio njegov šut.

Ipak, već u 19. minutu Zvezda je povela. Iznudili su crveno-beli slobodan udarac na oko 20 metara od protivničkog gola, Ben ga je odlično izveo, loptu je poslao pored loše postavljenog živog zida u desnu stranu gola Šapčana.

Prednost je duplirana trinaest minuta kasnije. Portugalac Tomane je imao previše prostora na levoj strani, odakle na kraju šalje precizan centaršut, a Ben pored nesigurnih defanzivaca Mačve udarcem glavom šalje loptu u mrežu - 0:2.

Već u 37. minutu novi Zvezdin gol, a Ben je posle dva pogotka, upisao i asistenciju. Odlično je izveo slobodan udarac sa leve strane, centrirao je u kazneni prostor za Srđana Babića, koji je bio najviši u skoku i loptu je preciznim šutem prosledio u gol - 0:3.

U nastavku, Zvezda je rutinski zadržala prednost, a najvažniji detalj iz drugog poluvremena je ulazak Branka Jovičića u igru umesto Veljka Nikolića. Bio je to prvi Jovičićev nastup posle oporavka od povrede.

Mogao je da ga obeleži i golom, ali je lopta posle njegovog pokušaja u 68. minutu prohujala iznad prečke.

Mačva: Živković - Pejović, Jovanović, Ristivojević, Tošić - Ivić, Ilić (od 46. Mihajlović) - Dukić (od 64. Zukanović), Adamović, Milinković (od 70. Obrovac) - Gigić.

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Degenek, Babić, Pankov - Petrović - Ben, Nikolić (od 59. Jovičić), Gavrić (od 71. Simić) - Pavkov, Tomane (od 77. Garsija).
-
baner
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bokibole
Sunday, 08.03.2020
15:00

Ovaj kralj stvarno je iz dzungle-ja mu napisem da sam bio na stadionu i video koliko je Crvena Zvezda jaka u odnosu na poslednjeplasiranu Macvu,a on opet napise isti komentar.Bez po srama,navijac patlidzana napise kako su sudije pogurale zvezdu,jer je prvi gol u stvari malo remek-delo Bena iz slobodnjaka!Kod drugog gola,igrac sam 2m niko oko njega.....alo decace,pa zato Macva i jeste poslednja.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 09.03.2020
20:04

Ne, nego zato crvena 5-0kraka ima 0 šuteva u okvir gola Bajerna i Partizana za 3 utakmice, 3 šuta u okvir gola ukupno na poslednje 3 utakmice protiv Partizana jer sudija mora da oprosti 5 crvenih kartona zvezdi da bi izvukla 0 protiv Partizana, mora da izmisli 2 zvezdanaesterca da bi pobedila Inđiju, mora da se igra dok zvezda ne dođe do gola u Kruševcu, bilo kako pa na kraju i neregularnog, mora da se izmisli faul nad Rodićem i poništi čist gol voždovcu, a onda prizna Marinov iz ofsajda, radničkom da se da gol nakon čistog faula, da se sviraju zvezdanaestercu gde se stigne, da se sudi tako da protivnik ima minimalne šanse da napravi bilo kakvu akciju protiv zvezde, dok se zvezdi sudi kao balerinama. E zato Bajern izvede 14 kornera za poluvreme, spakuje 6 komada i pošalje takve kao tebe pre kraja utakmice kući jer tamo nema zvezdinih sudija.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 11.03.2020
23:18

Namešteno da se prebije Partizan da ne može da se sastavi s loptom kako ne bi izgledalo da je zvezda 3 klase slabija i pokazalo još jednom kako pobeđuje u SL. Nisam ja promašio, već ti, razlog zašto zvezda 11 na 11 u LŠ ima 0-0-6 i 0:20 je taj što sudije sude onako kao protiv Partizana gde igrači zvezde nisu dobijali žute kartone za slomljeno rebro Sadiku, za posečenu 8 cm potkolenicu Sumi, za još jednu povredu Sume nakon starta igrača zvezde i zato je fudbal bio loš, ne očekuješ valjda da pored Sume, Sadika, Natka, Markovića...igraju Jovančić, Nikolić, Ben, Boaći...pa to je smešno, to je ogromna razlika u kvalitetu, a o odbrani i da ne pričamo.

avatar
bokibole
Tuesday, 10.03.2020
15:45

decko promasio si temu,ja sam bio sa NAVIJACIMA ZVEZDE od pocetka do kraja tekme u Sapcu,jer tu zivim,a kod nas nema 5 frakcija kao u tvom klubu i komentarisao sam tu tekmu,a ne protiv Bajerna i patlidzana.Naravno da ima i namestenih tekmi,pa od cega bi zivele onolike kladionice u srbiji,ako si gledao zadnji derbi nadam se da se bar slazes da je ono bio los fudbal,mozda je i to dogovoreno za kladze,to ne znam,..

avatar
NajveciZvezdasIkad
Saturday, 07.03.2020
19:21

Potpuno zaslužena pobeda Zvezde........ Zvezda je igrala sa oko 35% snage.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 09.03.2020
19:59

A Mačva sa 3.5% snage.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 07.03.2020
18:52

Prvi gol nakon nepostojećeg prekršaja, druga dva nakon nepostojeće odbrane, suđeno je da protivnik ne sme da šutne na gol zvezde, očigledni prekršaji za guranje s leđa nisu dosuđeni za mačvu, nisu pokazivani kartoni Gavriću za đon, Muhamedu za simuranje koji je i na 3:0 tražio zvezdanaesterac, Petroviću za povlačenje s leđa, Petroviću dosuđen faul iako mu igrač odnosi čistu loptu jer je čeka i posle će neko da nas ubeđuje kako je zvezda lider, šampion, rekorder, a njeni igrači fenomenalni, reprezentativci i kako je zvezda uz pomoć svojih sudija i filijala spasila srpski fudbal. 25. kolo cirkusa.

avatar
As Roma 1998
Saturday, 07.03.2020
19:01

Hahahha Jesi ti pio nesto?Hahah

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 07.03.2020
20:32

Nije pio nista,on je 'svaki dan tako blesav' :D

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 07.03.2020
19:14

Sve sto ovde pise je kme kme,kmekmekme,kme,kmee,- 14,odprilike