Golman "Sokolova" zna kako do uspeha u Beogradu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.11.2018.
19:20
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Tri stvari je golman Danijel Petković stavio u prvi plan pred gostovanje Srbiji u Ligi nacija.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Reprezentativci Crne Gore sutra kreću put Srbije gde ih u subotu popodne očekuje pretposlednji meč grupne faze Lige nacija.

Mesec dana nakon duela koji su "Sokolovi" i "Orlovi" odigrali pod Goricom sledi novi okršaj, ovoga puta mogao bi da odluči ko će osvojiti prvo mesto u četvrtoj grupi C divizije.

"Uoči prvog meča bilo je dosta nebitnih stvari - istorijskog predznaka, pričalo se o atmosferi na stadionu... Sada više nema priča takve vrste, što nam je olakšavajuća okolnost", kaže za "Vijesti" golman Danijel Petković.

Opšti utisak posle meča u Podgorici bio je da su reprezentativci Crne Gore odigrali najslabiji meč od kada na klupi sedi Ljubiša Tumbaković.

"Da nije bilo penala, mislim da bi utakmica bila drugačija, da bi bila mirnija, da bismo kontrolisali dešavanja na terenu. I u subotu bi mogla presudi sitnica, ili pad koncentracije...", dodaje Petković.

Crnogorski golman otkrio je i na koji način njegov nacionalni tim želi da dođe do uspeha u Beogradu.

"Kompaktnost, zajedništvo i taktička disiplina su nas krasili do sada, verujem da će tako biti i u Beogradu", zaključuje golman "Sokolova".

Reprezentacija Crne Gore igraće bez Stevana Jovetića, Stefana Savića, Filipa Stojkovića i Nikole Vukčevića, a pod znakom pitanja su još Aleksandar Šćekić i Žarko Tomašević.

Utakmica 5. kola četvrte grupe C divizije u Ligi nacija između Srbije i Crne Gore igra se u subotu, 17. novembra, sa početkom od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke