Golman Partizana o Zvezdina ''dva-tri dobra fudbalera''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.04.2017.
09:39
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

I ne plaši ih se...

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Predstojeći, 154. večiti derbi biće svojevrsna utakmica istine za Partizan. Imaće najteži mogući zadatak, da u gostima savladaju lidera na tabeli i najvećeg rivala Crvenu zvezdu, čime bi se maksimalno približili vodećoj poziciji i značajno uzdrmali aktuelnog šampiona.

Ako u tome uspeju, opravdaće i ocene onih koji ih, bez obzira na aktuelno stanje na tabeli, smatraju najboljom ekipom u Srbiji.

Uoči derbija, golman Partizana Filip Kljajić veruje da će crno-beli nastaviti sjajnu seriju nepobedivosti, koja je već stigla i do 27 utakmica zaredom.

''Zadovoljni smo ligaškim delom sezone, s obzirom na to da 27 puta u nizu nismo izgubili. Sledi plej-of i borba za Evropu. Pobedom u derbiju bismo povećali šanse za tako nešto, nadamo se najboljem. Ne verujem da će sutrašnji meč, ko god da pobedi, odlučiti šampiona.
Nema pritiska u našoj svlačionici. Svesni smo kvaliteta i sposobnosti, a takođe nam ne manjka samopouzdanja.'', objašnjava Kljajić u izjavi za ''Alo''.

Naravno, Zvezda nije slučajno tu gde se već mesecima nalazi. Njena ofanzivna linija deluje sve efikasnije i uigranije, pa će golman crno-belih i njegovi saigrači iz odbrane biti na velikim iskušenjima. Ipak, Kljajić se nimalo ne uzbuđuje zbog toga, ili bar želi da ostavi takav utisak.

''Crvena zvezda ima dva-tri dobra fudbalera koji mogu da ugroze sa distance i iz akcija, ali ne pridajemo ogroman značaj tome, nego se koncentrišemo na nas. Očekujem otvoren meč sa golovima. Takođe se nadam da će publika doći u velikom broju, posebno ona koja bodri Partizan'', poručio je Kljajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
napred Panktizan!
Monday, 17.04.2017
15:11

Ali izjava da u slucaju pobede crvene sampion nece biti resen!?! :) ma nasa liga je kao engleska, sve je moguce do poslednjeg kola. Gledaoci to prepoznaju, zato i pune tribine svako kolo.

avatar
Doki Daki
Monday, 17.04.2017
09:51

Da li neko normalan može da veruje da Zvezda neće biti prvak? 4.5 miliona država daje preko Gazproma, i neko očekuje da Zvezda neće biti prvak, taj novac mora da se opravda. Opet će sudije da guraju Zvezdu, po potrebi sumnjiv penal ili lopta izadje ali teraj dalje i slično, Bili smo bolji u prva dva derbija, bićemo i u ovom. U kupu je moguće da će biti normalno sudjenje, a Poledica je još u januaru rekao: Zvezda prvak, Partizanu kup.

avatar
Monday, 17.04.2017
12:16

Ne daju im taj novac od juce, pre bih rekao da je pritisak pojacan od 2014-te.

avatar
Кун
Monday, 17.04.2017
12:16

Poledica nema pojma. DUPLA KRUNA OLE!

avatar
Monday, 17.04.2017
09:46

Kljajicu, bolje ti je da cutis...