Goleada obradovala stručni štab crveno-belih!

Autor: Beta Beta
nedelja 19.07.2015.
20:44
Izvor: Beta

Trener golmana Crvene zvezde Srđan Maksimović rekao je da je zadovoljan realizacijom njegove ekipe u drugom poluvremenu današnje utakmice sa OFK Beogradom, koju su crveno-beli dobili sa 6:2.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas na stadionu Obilića na Vračaru OFK Beograd sa 6:2, u utakmici prvog kola Superlige Srbije, iako su posle prvog poluvremena gubili sa 0:2.

"Imali smo problem sa realizacijom u prvom poluvremenu, nismo iskoristili šanse, a njihov prvi šut je ušao u gol, dok smo drugi pogodak primili u najnezgodnije vreme, u zaustavnom vremenu prvog poluvremena" objasnio je trener golmana Crvene zvezde.

Srđan Maksimović pojavio se pred kamerama TV Arena Spor umesto šefa stručnog štaba Miodraga Božovića koji je isključen na poluvremenu zbog prigovora sudiji.

"Kasnije, u drugom delu meča, sve nam se otvorilo i ulazilo je u gol sve što smo šutirali i vrlo brzo smo nadoknadili prednost OFK Beograda", rekao je Maksimović.

"Zadovoljan sam realizacijom u drugom poluvremenu. Godinama u našoj ligi kuburimo sa realizacijom, treba nam mnogo šansi da postignemo pogotke. Prezadovoljan sam, nadam se da ćemo tako i da nastavimo", dodao je on.

U drugom kolu, narednog vikenda, Zvezda će igrati na gostujućem terenu protiv Metalca, a OFK Beograd u Nišu protiv Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Mile CZV
Sunday, 19.07.2015
22:50

[Pojedose tastature.... krenuli su sa peticijom da se izbaci Crvena Zvezda...ali oprosteno im je... Kazu Ko o cemu Partizan o postenju vojska o skracenju.....

avatar
stormaj
Sunday, 19.07.2015
23:45

Ne znam da li ti je neko rekao da si retko glup decko?

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Monday, 20.07.2015
08:01

Pa sta znam,slazem se da jesi,i jos nesto ali drugom prilikom

avatar
сочинитељ
Sunday, 19.07.2015
21:12

еј ајд што смо добили како смо добили,било је и очекивано ал` што ови поштени разлупаше тастатуру пишући о поштењу,е то мене радује,и више него ова 3 бода...ко о чему...

avatar
X
Sunday, 19.07.2015
21:09

Je l vi ove vesti objavljujete da bismo se smejali nekadasnjem prvaku Evrope ili eto, cisto da neki koji nisu videli vide sta se danas desilo na Vracaru?!?!?