Gol Zvezdinog klinca obići će planetu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.10.2017.
11:54
Izvor: Sportske.net

Omladinska selekcija Crvene zvezde savladala je Vojvodinu u derbiju kola, a utakmicu koja je odigrana na terenu FS Beograda obeležio je gol Veljka Nikolića sa centra.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Omladinska selekcija Crvene zvezde upisala je devetu pobedu u Omladinskoj ligi Srbije, pošto je u derbiju kola savladala novosadsku Vojvodinu rezultatom 3:2 (2:1).

Utakmica će ostati zapamćena po tome što su četiri od pet pogodaka pala u periodu od 42. do 46. minuta, a prvi gol Vojvodine i drugi Crvene zvezde bili su spektakularni.

Crveno-beli su poveli u 42. minutu preko Alekse Terzića koji se pojavio na levoj strani i preciznim udarcem loptu poslao pod prečku nemoćnog Nemanje Toromana.

Vojvodina je na izjednačenje čekala samo dva minuta. Dobrica Tegeltija je u 44. minutu šutirao iz slobodnog udarca sa desne strane i postigao izuzetno lep pogodak za 1:1.

Odmah nakon izjednačujućeg pogotka Vojvodine dogodilo se nešto nesvakidašnje. Crvena zvezda je izvela loptu sa centra a Veljko Nikolić je hiruški preciznim udarcem uspeo da savlada loše postavljenog Toromana i da golom sa pola terena Zvezdu ponovo dovede u vođstvo.

Već u prvom minutu nastavka Dejan Joveljić se iskupio za promašeni jedanaesterac iz prvog poluvremena i povisio na 3:1. Drugi gol za Vojvodinu koji nije uticao na konačan ishod meča postigao je Živković u 90. minutu iz jedanaesterca.

Crvena zvezda nakon devetog trijumfa u Omladinskoj ligi zauzima prvo mesto na tabeli sa 28 osvojenih bodova, a prate je Brodarac i Partizan sa četiri boda manje, s tim što "večiti" rival ima i utakmicu manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 15.10.2017
13:36

Zvezdina skola fudbala je oduvek stvarala najvece asove srpskog fudbala.

avatar
Miloš Buščinski
Sunday, 15.10.2017
12:26

Odavno pisem o Zvezdinim klincima,Adzu upoznajete vec neko vreme,bracu Ilic takođe,mali Jovelja isto poznat javnosti...Dobro zapamtite malog Velju koji je po meni i najbolji od njih...(Jug Stanojev takođe ima potencijala)

avatar
Toto Salvatore Riina
Sunday, 15.10.2017
13:02

Samo sto Ilići više nisu naši ali ok, uzela se bar pristojna lova za njih. Imamo mi još neke koje ćemo da prezentujemo u skorijoj budućnosti, samo treba da uhvatimo kontinuitet igranja u Evropi da bi te iste mogli tako lepo da predstavimo.

avatar
ddr16
Sunday, 15.10.2017
15:51

nikolic je reprezentativac bio i pre zvezde,verovatno je vecina i za njega cula,a ima u kadetima jos nekoliko talentovanih igraca,najvise mi se svidja burmaz,mislim da ima slican prosek golova kao joveljic iako mozda vise igra desno krilo nego klasicnog spica...